X
Επικαιρότητα

Στους 4Τροχούς Ιουνίου

«Ακροπολικό» και αφιερωμένο στον Εθνικό μας Αγώνα είναι το τεύχος του Ιουνίου, ενώ μαζί με τον πλήρη οδηγό του Ράλλυ με όλα τα πώς, πού, πότε προσφέρει δώρο ένα συλλεκτικό καπέλο 4Τροχοί-Ford.

«Ακροπολικό» και αφιερωμένο στον Εθνικό μας Αγώνα είναι –όπως άλλωστε κάθε τέτοιο μήνα- το τεύχος του Ιουνίου, ενώ μαζί με τον πλήρη οδηγό του Ράλλυ με όλα τα πώς, πού, πότε προσφέρει και δώρο ένα συλλεκτικό καπέλο 4Τροχοί-Ford.

Στην πλούσια ύλη του κυρίως τεύχους οδηγούμε για πρώτη φορά στο εξωτερικό το νέο Lancia Ypsilon, ενώ μένουμε γοητευμένοι από το πρώτο μας ραντεβού με την πανέμορφη –και όχι μόνο- Alfa Romeo 4C. Επίσης, μέσω ερωτήσεων και απαντήσεων, επιχειρούμε να λύσουμε όλες τις απορίες σας για τη χρήση του υγραερίου ως καύσιμο στο αυτοκίνητο. Ακόμη, μεταξύ πολλών άλλων, σας παρουσιάζουμε αναλυτικά το νέο Kia Sportage, οδηγούμε για σας το νέο Citroen DS4 και συγκρίνουμε μεταξύ τους τα Mitsubishi ASX, Nissan Qashqai και Skoda Yeti.

Όσο για τον οδηγό του Ράλλυ Ακρόπολις, περιέχει όλα όσα θα χρειαστείτε για να παρακολουθήσετε τον αγώνα από κοντά (χάρτες, σχεδιαγράμματα, παρουσίαση ομάδων, ωράρια, κανονισμοί ασφαλείας και πληροφορίες κάθε μορφής). Πέραν αυτών, μπορείτε να διαβάσετε και μια εν τάχει συνέντευξη του οδηγού του Ford Fiesta WRC Μίκο Χιρβόνεν στο περιοδικό μας, κατά τη διάρκεια των δοκιμών που έκανε πριν λίγες εβδομάδες η εργοστασιακή ομάδα στην ορεινή Κορινθία.

Τέλος, στην ενότητα των αγώνων (4Τ-ΑΓΩΝΕΣ) δημοσιεύονται η ανταπόκριση και όλα τα τεκταινόμενα από το πολύ επιτυχημένο 10ο Mercedes-Benz Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, καθώς από την εκδήλωση «Trofeo Cup» που έγινε στα Μέγαρα προς τιμήν του Γιώργου Μοσχού που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας. Εκ των ουκ άνευ φυσικά τα τελευταία νέα από τη Formula 1 και το World Rally Championship, με ρεπορτάζ από το ράλλυ Σαρδηνίας και ταω Grand Prix Τουρκίας και Ισπανίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!