X
Επικαιρότητα

Στο Ντιτρόιτ το νέο Toyota NS4 Concept

Ένα υβριδικό plug-in πρωτότυπο μοντέλο με την ονομασία NS4 σκοπεύει να παρουσιάσει η κραταιά στο συγκεκριμένο είδος αυτοκινήτων Toyota στην επερχόμενη στις αρχές Ιανουαρίου Έκθεση του Ντιτρόιτ.

Ένα υβριδικό plug-in πρωτότυπο μοντέλο με την ονομασία NS4 σκοπεύει να παρουσιάσει η κραταιά στο συγκεκριμένο είδος αυτοκινήτων Toyota στην επερχόμενη στις αρχές Ιανουαρίου Έκθεση του Ντιτρόιτ.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, οι πληροφορίες που αφορούν το εν λόγω πρωτότυπο είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Και αυτό, γιατί οι πάντοτε φειδωλοί σε αντίστοιχες περιπτώσεις Ιάπωνες έδωσαν στη δημοσιότητα μία και μόνο φωτογραφία, την οποία και σας παραθέτουμε, η οποία απεικονίζει ένα μικρό τμήμα του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με μια λιτή ανακοίνωση, στην οποία λακωνικά περιγράφεται πως το νέο NS4 «είναι ένα προηγμένο plug-in υβριδικό πρωτότυπο». Στην πραγματικότητα, πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά «καθαρό» concept car που ο Ιάπωνας κατασκευαστής παρουσιάζει σε διάστημα λίγων ημερών, με δεδομένο ότι στην Διεθνή Έκθεση του Τόκιο, αποκάλυψε τρία αντίστοιχα «καθαρά» μοντέλα: το Prius c, το Fun Vii και το FT-EVIII. Πάντως, από τη μοναδική φωτογραφία του νέου NS4 είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξάγει κανείς σαφή συμπεράσματα αναφορικά με το αν πρόκειται για ένα 4θυρο, στείσον βάγκον, crossover ή και coupe υβριδικό όχημα. Ωστόσο, κρίνοντας από το σχεδιασμό του εμπρός φωτιστικού σώματος, μάλλον εύκολα καταλήγουμε πως πρόκειται για ένα plug-in όχημα με επιθετικό σχεδιαστικό προφίλ, στα χνάρια του GT-86. Από εκεί και πέρα τώρα, το ίδιο εύκολα μπορούμε να πιθανολογήσουμε πως κάτω από τις μεταλλικές του επιφάνειες θα βρίσκεται το γνωστό σύστημα κίνησης Hybrid Synergy Drive (HSD) της εταιρείας, που η Toyota μοιράζεται ασφαλώς με το πολυτελές παρακλάδι της, τη Lexus, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει και αυτή με τη σειρά της στην Έκθεση του Ντιτρόιτ το δικό της πρωτότυπο μοντέλο, που εικάζεται πως πρόκειται για τον αντικαταστάτη του SC.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!