top icon
Επικαιρότητα

Στο Λ. Άντζελες η πρεμιέρα του νέου Mazda CX-9

Στα τέλη του μήνα, η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει και επίσημα το νέο «μεγάλο» crossover της.

Την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα την Έκθεση του Λ. Άντζελες επέλεξε η Mazda προκειμένου να πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια του νέου CX-9. Από τη μια και μοναδική φωτογραφία που η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα, γίνονται άμεσα αντιληπτές οι επιρροές στον τομέα της αισθητικής από το πρωτότυπο Koreu, που συγκέντρωσε καλές κριτικές όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Φρανκφούρτη τον περασμένο μόλις Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το παραδοσιακά λιτό δελτίο τύπου της εταιρείας, το οποίο δίνεται στη δημοσιότητα λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα κάθε νέου της μοντέλου σε διεθνή… ύδατα, το νέο CX-9 θα ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες με την επωνυμία SkyActiv και αφορούν τους κινητήρες, χωρίς όμως να παρέχονται σαφέστερες πληροφορίες σε σχέση με αυτούς, αλλά και τη γνώριμη σχεδιαστική γλώσσα KODO.

Θυμίζουμε πως το υπάρχον Mazda CX-9 διατίθεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με έναν βενζινοκινητήρα V6 χωρητικότητας 3,7 λίτρων. Ασφαλώς, η αγορά των ΗΠΑ είναι ο βασικός «στόχος» του νέου 7θέσιου crossover της ιαπωνικής εταιρείας.

Άγνωστο προς το παρόν παραμένει αν το νέο CX-9 «πατήσει» και επισήμως τους τροχούς του στις επιμέρους αγορές της γηραιάς ηπείρου.

Περισσότερες πληροφορίες στις 30 Νοεμβρίου, οπότε και αναμένονται τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου στο Λ. Άντζελες._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ