X
Επικαιρότητα

Στο… δρόμο του υδρογόνου και η BMW;

Η Βαυαρική εταιρεία φαίνεται να πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα προκειμένου να είναι έτοιμη έως το 2020 να βάλει στην παραγωγή το δικό της υδρογονοκίνητο όχημα.

Πριν λίγες μόλις μέρες, το φως της δημοσιότητας είδαν μερικές φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ένα «μυστηριώδες» όχημα, το οποίο δυνητικά θα μπορούσε να είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας «i». Σήμερα, το BMW Blog, επικαλούμενο πηγές προερχόμενες από το εσωτερικό της γερμανικής φίρμας, έρχονται να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα του συγκεκριμένο σχεδίου. Με τη διαφορά, όμως, ότι πρόκειται καθαρά για ένα «ερευνητικό όχημα, το οποίο δεν πρόκειται να μπει στη παραγωγή με τη συγκεκριμένη μορφή», όπως χαρακτηριστικά επικαλείται το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Οι σχεδιαστικές παραπομπές στο εμπρός μέρος, με τα χαρακτηριστικά «νεφρά» των Βαυαρών. πράγματι παραπέμπουν σε μοντέλο της BMW, από εκεί και πέρα, όμως, δυσκολευόμαστε και εμείς με τη σειρά μας να πιστέψουμε πως το συγκεκριμένο σχήμα, που θυμίζει έντονα σε πολλά του σημεία το Toyota Mirai (σημ.: ας μην ξεχνάμε πως οι δύο εταιρείες εργάζονται από κοινού σε πολλά projects ανταλλάσοντας στο πλαίσιο αυτών πολλές από τις τεχνολογίες τους), θα μπορούσε στη μορφή του αυτή να ενταχθεί… αρμονικά στο στόλο των μοντέλων της οικογένειας «i».

Δεν μένει παρά να περιμένουμε ώστε οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρείας δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το τρίτο κατά σειρά… χτύπημα τους. Ή αλλιώς, για το νέο i5._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!