X
Επικαιρότητα

Στην παραγωγή το πρωτότυπο Kia GT;

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Kia έδωσε το τελικό οκ προκειμένου το πρωτότυπο GT να πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Kia έδωσε το τελικό οκ προκειμένου το πρωτότυπο GT να πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής.

Το Kia GT ήταν σίγουρα ένα από τα πλέον εντυπωσιακά πρωτότυπα που είδαμε στην Έκθεση της Φρανκφούρτης τρία χρόνια πριν. Σήμερα, όπως όλα δείχνουν, οι συνθήκες έχουν ωριμάσει προκειμένου η έκδοση παραγωγής του εν λόγω μοντέλου, να πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας περί τα τέλη της επόμενης χρονιάς βασιζόμενο στ δάπεδο του Hyundai Genesis. Θυμίζουμε ότι η πρωτότυπη έκδοση του μοντέλου που είδαμε στην γερμανική μεγαλούπολη το 2011 διέθετε κίνηση στους πίσω τροχούς, 4θυρο αμάξωμα, καθώς και έναν V6 τούρμπο κινητήρα χωρητικότητας 3,3 λίτρων με απόδοση 390 ίππων και διαθέσιμη μέγιστη ροπή της τάξης των 534 Nm.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές προερχόμενες από… εμπιστευτηκές σε εκπροσώπους του Τύπου δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της Kia στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού, το Kia GT θα παραχθεί, εκτός από 4θυρο, σε εκδόσεις κουπέ και στέισον βάγκον. Εν αναμονή εξελίξεων, επομένως._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!