top icon
Επικαιρότητα

Στα τέλη της χρονιάς το νέο Audi A7

Το νέο Audi A7 αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του πριν το πέρας του 2010, κατά πάσα πιθανότητα τον προσεχή Οκτώβριο στη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού.

Το νέο Audi A7 αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του πριν το πέρας του 2010 και κατά πάσα πιθανότητα τον προσεχή Οκτώβριο στη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού.
 
Το εντυπωσιακό κουπέ της γερμανικής εταιρείας έρχεται να γεφυρώσει το κενό που δημιουργείται ανάμεσα στα δύο σεντάν μοντέλα της μάρκας: το «μεγάλο» Α6 και το νέο Α8, που παραδοσιακά αποτελεί τη ναυαρχίδα της γερμανικής εταιρείας. Σε αντίθεση με τη λογική που ακολουθήθηκε στην περίπτωση του Α5, το νέο Α7 δεν αναμένεται να αποτελέσει την κουπέ παραλλαγή του μικρότερου, σε σχέση με αυτό, Α6, αλλά μια εμφανώς πιο σπορτίφ εναλλακτική πρόταση σε σύγκριση με το Α8. Τι θα βρει στο διάβα του το Sportback μοντέλο των Γερμανών; Όπως όλα δείχνουν με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, για μια ακόμα φορά τους Βαυαρούς της BMW και συγκεκριμένα το νέο Concept Gran Coupe, που είδαμε προ ημερών στην Έκθεση του Πεκίνου. Από εκεί και πέρα, στο δρόμο του θα «συναντήσει» επίσης τόσο τη Mercedes CLS όσο και την Porsche Panamera.
 
Αν μη τι άλλο, στα μηχανικά μέρη του Audi A7 ξεχωρίζουν οι κινητήρες που θα το κινούν και λιγότερο το -εκ των ουκ άνευ για τα δεδομένα της κατηγορίας και του… ύφους της κατασκευής- σύστημα μόνιμης τετρακίνησης Quattro. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από το σφηνοειδές εμπρός καπό θα φιλοξενούνται σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ένας 6κύλινδρος σε διάταξη V 3λιτρος κινητήρας, απόδοσης 272 ίππων, ένας ατμοσφαιρικός V8 4,2 λίτρων με 372 ίππους, καθώς και δύο ντίζελ, με ανάλογο κυλινδρισμό και απόδοση 253 και 355 ίππων. _Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ