top icon
Επικαιρότητα

Στα σκαριά η αγωνιστική McLaren P1 GTR

Πρόκειται για ένα ακόμα πιο εξειδικευμένο super car από την McLaren, που προορίζεται αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας. Όπως ακριβώς και η θρυλική F1 GTR.

Πρόκειται για ένα ακόμα πιο εξειδικευμένο super car από την McLaren, που προορίζεται αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας. Όπως ακριβώς και η θρυλική F1 GTR.

Είκοσι χρόνια μετά τη νίκη της αγωνιστικής McLaren F1 στις 24 ώρες του Μαν, η βρετανική εταιρεία προχωρά στην αναβίωση της αξέχαστης, αν μη τι άλλο, ονομασίας GTR. Αυτή τη φορά αφορμή δίνει το κορυφαίο της super car, η νέα P1, ένα μοναδικό πραγματικά αυτοκίνητο υπερ-επιδόσεων, το οποίο προορίζεται για μόλις 375 τυχερούς ιδιοκτήτες ανά τον κόσμο. Φυσικά, στόχος της McLaren είναι η νέα P1 GTR να ανακηρυχτεί ως το κορυφαίο σε επιδόσεις 4τροχο αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας. Για το λόγο αυτό, η απόδοση της καθαρόαιμης P1 GTR αναμένεται να ανέλθει στους 1.000 παρακαλώ ίππους. Στην προσπάθεια αυτή αρωγοί στέκονται τα σλικ ελαστικά με τα οποία θα εφοδιάζεται ως στάνταρ, τα φαρδύτερα μετατρόχια σε σχέση με την P1, καθώς και το ακόμα πιο εντυπωσιακό body kit, που θα της εξασφαλίζει συγχρόνως κορυφαία αεροδυναμική απόδοση στις υψηλές ταχύτητες.


Όσοι τυχεροί, άγνωστο πόσοι, αναμένεται να καταβάλουν για την απόκτηση της ούτε λίγο ούτε πολύ 1,98 εκ. βρετανικές λίρες. Μαζί με το αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης θα απολαύσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα μαθημάτων αγωνιστικής οδήγησης, πρόσβαση στον αγωνιστικό εξομοιωτή της McLaren, αλλά και συμμετοχή σε ειδικά οδηγικά event που θα πραγματοποιηθούν σε πίστες της Formula 1._Χ.Α.


McLaren F1 GTR

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ