X
Επικαιρότητα

Skoda Rapid Spaceback

Πρώτη επίσημη εμφάνιση της Combi έκδοσης του Rapid, την οποία παρουσιάζει η Skoda στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Με τη συγκεκριμένη έκδοση η τσέχικη εταιρεία γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ της αντίστοιχης του Fabia και της Octavia. Aπό σχεδιαστικής πλευράς το αυτοκίνητο διατηρεί και ενισχύει τις καθαρές γραμμές που ήδη γνωρίζουμε από το Rapid, ενώ το μεταξόνιό του ανέρχεται στα 2.602 χλστ. Ο χώρος αποσκευών του Skoda Rapid Spaceback είναι 415 λίτρα, τα οποία με την κατάκλιση των πίσω καθισμάτων αυξάνονται σε 1.380. Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο με τέσσερις κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου.

Μάλιστα, στην έκδοση Green Line με τον 1.6 TDI κινητήρα η μέση κατανάλωσή του σε καύσιμο κατέρχεται στα 3,8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, επίδοση που κατατάσσει τη συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλο ανάμεσα σε εκείνες που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας στη χώρα μας, αφού οι εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα που αναφέρονται σε αυτήν είναι 99 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!