top icon
Επικαιρότητα

Skoda Octavia5 RS

Η νέα Skoda Octavia5 RS παρουσιάστηκε επί ελληνικού εδάφους, στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Με 20 ίππους περισσότερους από την προηγούμενη έκδοση, η νέα RS είναι το πιο ισχυρό σε ιπποδύναμη αυτοκίνητο παραγωγής της Skoda.
 
Εξωτερικά οι αλλαγές είναι εμφανείς και αναδεικνύουν τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αεροτομή πίσω, στρογγυλά φώτα ομίχλης, εξάτμιση με διπλή κατάληξη και φυσικά παντού το λογότυπο της RS.
 
Οι αλλαγές όμως είναι αρκετές και στο εσωτερικό: καθίσματα τύπου μπάκετ, δερμάτινο τιμόνι τριών ακτίνων, επανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων και φυσικά αλουμινένια πεντάλ που συμπληρώνουν την εικόνα. 
 
Στον δρόμο, το γρήγορο σεντάν με τον δίλιτρο κινητήρα TFSI των 200 ίππων και της αυξημένης στα 280nm ροπής δείχνει πολιτισμένο, χωρίς εκπλήξεις για τον οδηγό.
 
Η δύναμη του κινητήρα ξεδιπλώνεται από τις χαμηλές κιόλας στροφές χωρίς όμως να τρομάζει, ενώ τα φρένα επιβραδύνουν αξιοπρεπώς την μεγάλη Octavia των 1.400 κιλών.
 
Όσο για τους χώρους, αυτοί είναι όπως και στην προηγούμενη Οctavia μεγάλοι, προσφέροντας την μέγιστη άνεση στους επιβάτες αλλά και 580 λίτρα χώρο αποθήκευσης αποσκευών.
 
Όλα αυτά τα προσφέρει η Skoda σε μία μόνο έκδοση εξοπλισμού, με τιμή για το σεντάν 26.990 ευρώ, ενώ για το κόμπι 28.990 ευρώ._Γ.Π.
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ