X
Επικαιρότητα

Seat Leon ST 4Drive

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Βιέννης η ισπανική εταιρεία παρουσιάζει την τετρακίνητη έκδοση του Leon ST, που θα είναι διαθέσιμη στους υποψήφιους αγοραστές της από τον Απρίλιο.

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Βιέννης η ισπανική εταιρεία παρουσιάζει την τετρακίνητη έκδοση του Leon ST, που θα είναι διαθέσιμη στους υποψήφιους αγοραστές της από τον Απρίλιο. Το σύστημα στέλνει το μεγαλύτερο μέρος της ισχύος στους εμπρός τροχούς, αλλά μπορεί να ανακατευθύνει μέρος της στους πίσω τροχούς μέσα σε λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Το Seat Leon ST 4Drive θα προσφέρεται με δύο πετρελαιοκινητήρες.

Με τον 1.6 TDI θα διαθέτει ισχύ 105 ίππων, ικανούς να το επιταχύνουν από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 12 δευτερόλεπτα και να του προσδώσουν τελική ταχύτητα 187 χιλιομέτρων την ώρα. Με αυτόν η μέση κατανάλωση σε καύσιμο καταγράφεται στα 4,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα είναι 119 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

Με τον 2.0 TDI θα διαθέτει ισχύ 150 ίππων, ικανούς να το επιταχύνουν από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 8.7 δευτερόλεπτα και να του προσδώσουν τελική ταχύτητα 211 χιλιομέτρων την ώρα. Με αυτόν η μέση κατανάλωση σε καύσιμο καταγράφεται στα 4,8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα είναι 124 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!