top icon
Επικαιρότητα

Seat Leon Cupra R

Το ισχυρότερο Seat παραγωγής, με κινητήρα 265 ίππων, θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Πρόκειται για το πιο δυνατό Leon που είδατε ποτέ: Με την ονομασία Cupra R για να ξεχωρίζει από ο,τιδήποτε άλλο και εφοδιασμένο με τον δίλιτρο TSI που για την περίσταση αποδίδει 265 ίππους, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, στις 17 Σεπτεμβρίου. 
Το προσθιοκίνητο Cupra R χρειάζεται 6,1 δευτερόλεπτα από στάση για να φθάσει την ταχύτητα των 100 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 250 χιλιόμετρα την ώρα. Το αυτοκίνητο έχει πολύ επιθετική εμφάνιση, διαθέτοντας τροχούς 19 ιντσών, ενώ το γράμμα R δεσπόζει σε κεντρικό σημείο, στις γρίλιες της μάσκας. Εντυπωσιάζουν επίσης οι δίσκοι των φρένων, διαστάσεων 17 ιντσών 345 x 30 mm εμπρός και 16 ιντσών 286 x 12 mm πίσω, που είναι ικανοί να συγκρατήσουν το αυτοκίνητο των 265 ίππων όταν επιβραδύνει.
Κατά τα λοιπά, σε θέματα εξοπλισμού από το Cupra R δε λείπει τίποτα: ABS+TCS, ESP+EBA, XDS, έξι αερόσακοι, ανιχνευτής χαμηλής πίεσης ελαστικών, αισθητήρες φωτός και βροχής, υπολογιστής ταξιδιού, σταθεροποιητής ταχύτητας, διζωνικός κλιματισμός, προβολείς ομίχλης, αισθητήρας στάθμευσης πίσω, radioCD & mp3. 
Περισσότερα, στη Φρανκφούρτη…
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ