top icon
Επικαιρότητα

Seat Exeo Sport Tourer

Λίγους μήνες την αποκάλυψη της σεντάν έκδοσης του Exeo, η Seat επανέρχεται δριμύτερη, με μία οικογενειακή ST (Sport Tourer) εκδοχή.

Λίγους μήνες την αποκάλυψη της σεντάν έκδοσης του Exeo, η Seat επανέρχεται δριμύτερη, με μία οικογενειακή ST (Sport Tourer) εκδοχή. Αυτή θα είναι ελαφρά μεγαλύτερη σε διαστάσεις, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις μεταφορικές δυνατότητες του αυτοκινήτου.
 
Αναφορικά με τη γκάμα των κινητήρων δεν θα υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ των δύο αμαξωμάτων. Αμφότερα θα εφοδιάζονται, στη βασική τους έκδοση, με ένα σύνολο 1.6 λίτρων και 102 ίππων, με εναλλακτικές επιλογές ένα τούρμπο κινητήρα 1.8 λίτρων/ 150 ίππων και το δίλιτρο TSI των 200 ίππων. Για τους οπαδούς της πετρελαιοκίνησης θα προσφέρονται δύο παραλλαγές του 2.0 TDI, με 143 και 170 ίππους. Αρχικά, όλες οι εκδόσεις θα συνοδεύονται από μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.
 
Το Exeo Sport Tourer θα προσφέρεται με 14 διαφορετικούς χρωματισμούς και έξι εσωτερικές επενδύσεις. Στο βασικό του εξοπλισμό, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται επτά αερόσακοι, διζωνικός κλιματισμός, ηχοσύστημα και ESP. Η παραγωγή του αυτοκινήτου αναμένεται να ξεκινήσει προς το καλοκαίρι, καθυστερώντας μερικούς μήνες σε σχέση με τη σεντάν έκδοση, που αναμένεται στην Ελληνική αγορά τον Απρίλιο.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ