top icon
Επικαιρότητα

Σε ύφεση η κακοκαιρία, το χιόνι και ο πάγος παραμένουν

Στα λευκά έχει ντυθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και νότιας Ελλάδας, ενώ το χιόνι έκανε την εμφάνισή του ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Πυκνή ήταν η χιονόπτωση στην ανατολική Αττική, τα βόρεια προάστια και στην Πάρνηθα, όπου είχε κλείσει ο δρόμος από το τελεφερίκ και πάνω.
 
H κυκλοφορία στην Αττική οδό διακόπηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής από τα Γλυκά Νερά έως την Αγία Παρασκευή, καθώς και στην Περιφερειακή Υμηττού. Αργότερα όμως αποκαταστάθηκε.
 
Προβλήματα με διακοπή της κυκλοφορίας παρουσιάστηκαν στην οδό Πρωτοπαπαδάκη, στο ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βεϊκου στην κατεύθυνση προς Ψυχικό και στη λεωφόρο Μαραθώνος από την «Παναγίτσα» έως τη Ραφήνα.
 
Με αλυσίδες διεξαγόταν η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, από το 16ο έως το 85ο χιλιόμετρο. 
 
Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξαγόταν και η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας-Θήβας και από τον Αγιο Μερκούριο προς τη Μαλακάσα. Στα βόρεια προάστια οι κύριες αρτηρίες (Κηφισιάς, Μεσογείων, Τατοϊου) είναι ανοιχτές, ωστόσο, στο εσωτερικό τους οδικό δίκτυο η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και η κυκλοφορία εξυπηρετείται κατά περιπτώσεις μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.
 
Η κακοκαιρία είναι πλέον σε στάδιο υποχώρησης, ωστόσο το χιόνι σε πάρα πολλά σημεία παραμένει και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις.
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ