X
Επικαιρότητα

Σε εξέλιξη το SUV της Maserati

Η ιταλική εταιρεία έχει ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας Levante που αναμένεται να εκπροσωπήσει τα χρώματά της στην κατηγορία των πολυτελών SUV.

Η ιταλική εταιρεία έχει ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας Levante που αναμένεται να εκπροσωπήσει τα χρώματά της στην κατηγορία των πολυτελών SUV.

Πρόκειται για το πρώτο SUV μοντέλο στην ιστορία της διάσημης ιταλικής τρίαινας και συγχρόνως ένα από τα βασικότερα όπλα στην προσπάθεια να αγγίξει τον ετήσιο στόχο των 50.000 μονάδων ετησίως, ο οποίος με σαφήνεια έχει διατυπωθεί από τους ιθύνοντές της. Όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία, οι δοκιμές εξέλιξης της νέας Levante έχουν ήδη ξεκινήσει με ένα πρωτότυπο μοντέλο το οποίο κρύβεται επιμελώς κάτω από το… κορμί της Maserati Ghibli. Το νέο αυτό μοντέλο, το οποίο πιθανότατα αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα του χρόνου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, αποτελεί την εξέλιξη του πρωτοτύπου Kupang που είδαμε για πρώτη φορά πριν δύο χρόνια στο Παρίσι. Τι το ενδιαφέρον περιμένουμε από το νέο αυτό SUV της Maserati το οποίο αναμένεται να κατασκευάζεται επί Ιταλικού εδάφους και συγκεκριμένα στο γνωστό εργοστάσιο Mirafiori της Fiat;

Κάτω από το καπό του αναμένεται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, να φιλοξενούνται τα γνωστά μηχανικά σύνολο των Maserati Quattroporte και Ghibli, πράγμα που σημαίνει ότι την κίνηση θα προσφέρουν δύο κινητήρες βενζίνης, ένας 3λιτρος turbo V6 με ισχύ περί τους 350 ίππους και ένας V8 με απόδοση άνω των 500 ίππων καθώς και ένας ντίζελ, με απόδοση που θα ξεκινά από τους 250 τουλάχιστον ίππους. Στη μετάδοση της νέας Maserati Levante θα συναντάμε ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων το οποίο θα μεταφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!