X
Επικαιρότητα

Σε εξέλιξη το 2ο Athens Tuning Show

Εγκαίνια με τον καθιερωμένο αγιασμό έγιναν χθες στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, για την 2η διοργάνωση του ετήσιου Tuning Show της Αθήνας, με μια πληθώρα εκδηλώσεων που αναμένεται να προσελκύσουν τους επισκέπτες. Στο show είναι φέτος προσκεκλημένοι αρκετοί ξένοι πρωταθλητές του Drift, όπως ο Terry Grant, οι Ιάπωνες πρωταθλητές του πρωταθλήματος D1 Grand Prix, Nobu Kumakubo και Kazuhiro Tanaka, οι γνωστοί από πέρυσι Ιρλανδοί της ομάδας "Steer from the rear" και μια ομάδα Βέλγων μοτοσικλετιστών.

Στο χώρο του Show λειτουργούν περίπτερα διαφόρων οίκων με προϊόντα βελτίωσης αυτοκινήτου, καταστημάτων με αξεσουάρ, εμπορων τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων, αξεσουάρ μοτοσικλετών, αλλά και επίσημα περίπτερα αντιπροσώπων αυτοκινήτου, όπως της Seat, της VW, της Renault και της Mitsubishi. Aκόμη, ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει ασκήσεις επίδειξης με Skateboard και ποδήλατα BMX και επιδείξεις ηχοσυστημάτων.

Τον δικό τους χώρο έχουν φυσικά, όπως και πέρυσι, τα αυτοκινητιστικά club, στα περίπτερα των οποίων εκτίθενται τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα των μελών.

Εισιτήρια για το 2ο Athens Tuning Show, το οποίο θα διαρκέσει ως την Κυριακή 24 του μήνα, μπορεί κανείς να προμηθευτεί επί τόπου, και οι τιμές τους κυμαίνονται στα 10 ευρώ για γενική είσοδο, 10 ευρώ επιπλέον για είσοδο στην "Live Arena" και 40 ευρώ για το VIP πάσο που απολαμβάνει ειδικά προνόμια._ Σ.Λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!