top icon
Επικαιρότητα

Renault Nepta concept car

Η Renault θα παρουσιάσει στο Παρίσι -στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης που διεξάγεται εκεί στο τέλος του μήνα- το τολμηρό στη σχεδίαση τετραθέσιο cabriolet «Nepta concept car», που συνδυάζει επιτυχημένα τις δυνατότητες ενός δυναμικού GT με το πρεστίζ ενός sedan.
 
Στα ομολογουμένως εντυπωσιακά στοιχεία του αυτοκινήτου ανήκουν οπωσδήποτε οι δύο μεγάλες σε μέγεθος πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω, επιτρέποντας και στους πίσω επιβάτες να επιβιβαστούν και να αποβιβαστούν ελεύθερα.  
 
H Renault σε αυτό το concept εφαρμόζει όλη την προωθημένη τεχνολογία που διαθέτει, τόσο σε επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, όσο και σε προτάσεις που αφορούν στο πώς βλέπει την Αυτοκίνηση στο άμεσο μέλλον.
 
Επίσης, διακρίνονται οι επιρροές της από προηγούμενα concept cars, όπως το «Wind», το «Altica» και το «Egeus», των οποίων η σχεδιαστική φιλοσοφία και η χάραξη των γραμμών επεκτείνονται στο «Νepta».
 
Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με V6 κινητήρα βενζίνης των 3.5 λίτρων, που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων επτά σχέσεων, με δυνατότητα επιλογής τους και από το τιμόνι.
 
Η εταιρεία υπόσχεται για το «Nepta» ισχύ 420 ίππων και κάλυψη των 100 χιλιομέτρων την ώρα από στάση σε μόλις 4.9 δευτερόλεπτα. 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ