X
Επικαιρότητα

Range Rover Sport και Jaguar F-Type

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ η επίσημη παρουσίαση των νέων μοντέλων Range Rover Sport και Jaguar F-Type.

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ η επίσημη παρουσίαση των νέων μοντέλων Range Rover Sport και Jaguar FType, η οποία φιλοξενήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Jaguar Land Rover East στα Γλυκά Νερά, Αττικής. Oι λάτρεις της ταχύτητας και της πολυτέλειας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα δύο νέα μοντέλα αυτοκινήτων και να ανακαλύψουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά τους.


Συγκεκριμένα, οι προσκεκλημένοι γνώρισαν το γρηγορότερο, υπερπολυτελές και πιο ευκίνητο Land Rover που κατασκευάστηκε ποτέ! Η νέα έκδοση του Range Rover Sport έρχεται να ολοκληρώσει τη σειρά μοντέλων των τριών Range Rover (Range Rover, Range Rover Sport & Range Rover Evoque), παρέχοντας δυναμική οδηγική συμπεριφορά με τις καλύτερες επιδόσεις σε όλα τα εδάφη. Με μοναδική ποιότητα κατασκευής, άψογο στήσιμο και ραφινάρισμα, ελαφρύτερο κατά 420kg, με κινητήρες 3 και 5 λίτρων έως 510 ίππους και επιτάχυνση 5,3” στα 0-100 km/h, προσφέρει ευελιξία και απίστευτες επιδόσεις. Με σημαντικά βελτιωμένη οικονομία καυσίμου, το νέο Range Rover Sport υπόσχεται εξαιρετική άνεση κατά την οδήγηση.


Τις εντυπώσεις «έκλεψε» και το νέο, δυνατό και αισθησιακό μοντέλο της βρετανικής φίρμας Jaguar FType. Ένα διθέσιο sport ανοιχτό αυτοκίνητο εστιασμένο στις επιδόσεις, την ευκινησία και τον οδηγό, αποτελεί τη συνέχεια μιας sport κληρονομιάς που φτάνει 75 χρόνια πίσω και περιλαμβάνει τα πιο όμορφα, συναρπαστικά και επιθυμητά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ.


Ο κ. Κώστας Πετρόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ της Π.Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, αποκλειστικού εισαγωγέα της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα, με αφορμή την παρουσίαση των νέων μοντέλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα προϊόντα της Jaguar Land Rover προσφέρουν στον ιδιοκτήτη τους ιδιαιτερότητα και εξευγενισμένο prestige, ώστε να αισθάνεται πραγματικά μοναδικός και υπερήφανος για την επιλογή του. Το διάστημά αυτό, η Jaguar Land Rover ζει μια από τις πιο συναρπαστικές περιόδους της ιστορίας της εφαρμόζοντας πρόγραμμα επενδύσεων 5 δις. Ευρώ, πρωτοπορεί στον σχεδιασμό νέων μοντέλων καινοτόμου τεχνολογίας και την παραγωγή αυτοκίνητων ασυναγώνιστης ποιότητας και δυνατοτήτων. Έχοντας ως moto της εταιρίας, εδώ και 90 χρόνια, το «we keep the promise», είμαστε διαρκώς δίπλα στον πελάτη, που είναι η καρδιά των προσπαθειών μας και το επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και ό,τι κάνουμε το κάνουμε πάντα με γνώμονα αυτό, προσφέροντας τεχνική αρτιότητα και διαθεσιμότητα ανταλλακτικών».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!