X
Επικαιρότητα

Range Rover, Range Rover Sport & Discovery 4

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες, επέλεξε η βρετανική εταιρεία προκειμένου να παρουσιάσει και επίσημα τα νέα Range Rover, Range Rover Sport (τρίτη γενιά) και Discovery 4.

Σημείο αναφοράς και για τα πολυτελή μοντέλα της Land Rover είναι οι νέοι κινητήρες με τους οποίους εξοπλίζονται. Και ειδικότερα, ο 3λιτρος LR-TD V6 ντίζελ, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Jaguar και αποδίδει 245 ίππους (+29% σε σχέση με τον αντίστοιχο 2.7 V6) και 61(!) χλγμ. ροπής (+36%) εκπέμποντας 9% λιγότερους ρύπους.
Όσον αφορά τη γκάμα των βενζινοκινητήρων, την παράσταση κλέβει ο –επίσης- νέος 5λιτρος V8 του Range Rover Sport, ο οποίος ασφαλώς και διαθέτει σύστημα υπερπλήρωσης, όπως άλλωστε και ο γνωστός 4,2 V8 που παραδίδει πλέον τη σκυτάλη, αποδίδοντας 510 ίππους και 63,5 χλγμ. ροπής.

Από εκεί και πέρα, όλες οι εκδόσεις εφοδιάζονται με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, που προσφέρει ακόμα πιο προοδευτικές αλλαγές κάτω απ’ όλες τις συνθήκες, καθώς και μια σειρά βελτιώσεων στις αναρτήσεις και το σύστημα μετάδοσης. Σχεδιαστικά, οι «επεμβάσεις» είναι ιδιαίτερα περιορισμένες, με τις όποιες αλλαγές να περιορίζονται σε όλα τα μοντέλα, κυρίως, στην αισθητική της εμπρόσθιας μάσκας, στα φωτιστικά σώματα καθώς βέβαια και στη μορφή των προφυλακτήρων._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!