top icon
Επικαιρότητα

Qoros: Τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες στη Γενεύη

Μια κινεζική βιομηχανία αυτοκινήτων που ιδρύθηκε μόλις το 2007 παρουσιάζει τις πρώτες δημιουργίες στη διεθνή έκθεση της Γενεύης.

Μια κινεζική βιομηχανία αυτοκινήτων που ιδρύθηκε μόλις το 2007 παρουσιάζει τις πρώτες δημιουργίες στη διεθνή έκθεση της Γενεύης. Η Qoros φιλοδοξεί να βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα που έχουν οι ανά τον κόσμο φίλοι του αυτοκινήτου για τις κινεζικές τετράτροχες δημιουργίες και να εδραιωθεί εμπορικά στην Ευρώπη, αλλά και αλλού. Στο περίπτερό της στην ελβετική πόλη οι επισκέπτες του Σαλονιού θα δουν ένα sedan παραγωγής, καθώς και δύο concept. Ας τα δούμε όμως, ένα προς ένα, με συντομία…
 
Qoros 3 Sedan
Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο παραγωγής της εταιρείας, με ενδιαφέροντα σχεδιασμό, που από πλευράς αμαξώματος εντάσσεται στη μικρομεσαία κατηγορία. Θα κατασκευάζεται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Qoros, στο Changshu. Θα είναι διαθέσιμο με δύο οικονομικούς 4κύλινδρους βενζινοκινητήρες σε σειρά των 1.6 λίτρων, απόδοσης 126 και 156 ίππων (turbo), oι οποίοι θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων ή προαιρετικά με αυτόματο των έξι. Στον προγραμματισμό της Qoros υπάρχει και ένας τρικύλινδρος turbo των 1.2 λίτρων.  
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος 4.615 χλστ.
Πλάτος 1.839 χλστ.
 
Qoros 3 Cross Hybrid Concept
Στον προγραμματισμό της Qoros υπάρχει και ένας τρικύλινδρος turbo των 1.2 λίτρων. Αυτός θα βρίσκεται κάτω από το καπό του crossover υβριδικού concept που θα έχει η εταιρεία στη Γενεύη, ο οποίος θα συνεργάζεται με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες. Ο πρώτος από αυτούς είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα και ο δεύτερος στο χώρο ανάμεσα στον βενζινοκινητήρα και στο κιβώτιο ταχυτήτων. Όταν θα φτάσει στην παραγωγή θα έχει δικίνητες, αλλά και τετρακίνητες εκδόσεις. 

Qoros 3 Estate Concept
Το δεύτερο concept της Qoros στο Σαλόνι της Γενεύης είναι η station wagon έκδοση του 3 Sedan παραγωγής, η οποία δείχνει να είναι στο τελικό της στάδιο, από πλευράς σχεδιασμού. Ο στόχος γι αυτήν είναι να καλύπτει τις ανάγκες των μελλοντικών Ευρωπαίων αγοραστών, εστιάζοντας και στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ