top icon
Επικαιρότητα

Qoros: Τα επόμενα βήματα

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της πρώτης κινεζικής εταιρείας που ανέδειξε πεντάστερο μοντέλο στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP; Ας τα δούμε, εν περιλήψει.

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της πρώτης κινεζικής εταιρείας που ανέδειξε πεντάστερο μοντέλο στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP; Ας τα δούμε, εν περιλήψει…

 Πρώτα από όλα, η ανάπτυξη των μοντέλων παραγωγής σε crossover και estate έκδοση, του 3 Sedan που εντυπωσίασε στο ΕuroNCAP και των οποίων τα concept είδαμε τον Μάρτη που μας πέρασε στη διεθνή έκθεση της Γενεύης. Ωστόσο, ο σχεδιαστής της εταιρείας Gert Hildebrand έχει και άλλα κατά νου: Ένα επταθέσιο SUV μοντέλο και ένα sedan της μεγάλης κατηγορίας, στα πρότυπα της BMW 5 sedan.
 

Πολύτιμος σύμμαχος σε όλα αυτά θα είναι η ευέλικτη πλατφόρμα της κινεζικής εταιρείας, με βασικό μεταξόνιο τα 2.690 χιλιοστά, που μπορεί να μικρύνει κατά 70 χιλιοστά για να δημιουργήσει έναν ανταγωνιστή για το VWGolf, αλλά και να επιμηκυνθεί κατά 230 χιλιοστά, ώστε να φτιάξει έναν αντίπαλο για την «πεντάρα» της BMW.

 

H συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι επίσης συμβατή και για την ανάπτυξη τριών σειρών καθισμάτων, οι οποίες είναι απαραίτητες για το επταθέσιο SUV.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ