top icon
Επικαιρότητα

Πρωτότυπο Dacia στη Γενεύη

H Dacia φαίνεται να ολοκληρώνει ένα νέο πρωτότυπο που δεν είναι καθόλου απίθανο να βγει στην παραγωγή στο προσεχές μέλλον.

Μέχρι σήμερα η συμμαχία των Renault-Nissan διεύρυνε τη γκάμα των μοντέλων της και μέσω της Dacia, η οποία προσέφερε χαμηλού κόστους επιλογές, όπως τα μοντέλα Sandero χάτσμπακ, Logan σεντάν, Logan MCV, Logan βαν και Logan πικ-απ. Τώρα, η Ρουμάνικη εταιρία κατασκευής φαίνεται να ολοκληρώνει ένα νέο πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης και δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε το μοντέλο αυτό να βγαίνει στην παραγωγή στο προσεχές μέλλον. Από τις πρώτες αποσπασματικές φωτογραφίες που διέρρευσαν στον πολωνικό τύπο, μπορούμε να πούμε ότι το πρωτότυπο αυτό μοιάζει με κουπέ, που μάλιστα θυμίζει αρκετά το Scirocco της VW.
 
Οι πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα παρουσιαστεί στο Ελβετικό Σαλόνι επιβεβαιώνονται, χωρίς όμως να έχουμε οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφόρηση μέχρι στιγμής. Πιστεύουμε όμως, πως σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να δημοσιεύσουμε περισσότερα στοιχεία για το μυστηριώδες αυτό πρωτότυπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ