X
Επικαιρότητα

Πρώτη γεύση από το νέο Skoda Fabia

Η Skoda θα αποκαλύψει μέσα στην προσεχή άνοιξη το νέο Fabia. Ιδού οι πρώτες πληροφορίες.

Με μία teaser και διόλου αποκαλυπτική φωτογραφία, η Skoda προανήγγειλε σήμερα την παρουσίαση μέσα στην προσεχή άνοιξη του νέου Fabia – ενός μοντέλου της κατηγορίας Β που αισίως γυρίζει την τέταρτη κατά σελίδα στην ιστορία του.

Το νέο Skoda Fabia θα βασίζεται για πρώτη φορά στην πλατφόρμα MQB-A0 του VW Group, στην οποία ήδη «πατούν» τα ομογάλακτα VW Polo και Seat Ibiza. Σύμφωνα με τους Τσέχους, το νέο δάπεδο «βελτιώνει τους χώρους στο εσωτερικό και υποστηρίζει τη χρήση προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης και συνδεσιμότητας».

Για του λόγου το αληθές, η Skoda επισημαίνει ότι το πορτ μπαγκάζ του νέου Fabia θα διαθέτει μεγαλύτερη κατά 50 λίτρα χωρητικότητα, σε σχέση με εκείνη του απερχόμενου μοντέλου.

Στις ανακοινώσεις του, το εργοστάσιο αναφέρει ότι το νέο Fabia προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα της παθητικής ασφάλειας παίρνοντας κίνηση από κινητήρες βενζίνης τελευταίας γενιάς, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις, που μεταφέρουν την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Χαρακτηριστικό εδώ είναι το γεγονός ότι η εταιρεία δεν κάνει καμία αναφορά σε εκδόσεις με κινητήρες ντίζελ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Skoda Fabia αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα την προσεχή περίοδο.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!