X
Επικαιρότητα

Προσθιοκίνητες BMW από το 2014

Tο 2014 η ΒΜW σκοπεύει να εμπλουτίσει τη γκάμα των μοντέλων της, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της Mini, με προσθιοκίνητα μοντέλα, ένα σκαλί πιο κάτω από την σειρά 1.

Σύμφωνα με πρόσφατες ανακοινώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της BMW, Norbert Reithofer, που πραγματοποιήθηκαν στο ετήσιο οικονομικό συνέδριο της μάρκας, το 2014 ο Γερμανός κατασκευαστής θα εμπλουτίσει τη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων του, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της ομόσταυλης Mini ασφαλώς, με προσθιοκίνητα entry level μοντέλα, ένα σκαλί πιο κάτω από την υπάρχουσα σειρά 1.
Ήδη, οι σχεδιαστές αλλά και οι μηχανικοί της BMW εξελίσσουν μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα, τόσο για προσθιοκίνητες όσο και για τετρακίνητες εκδόσεις, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες. Η γκάμα των τελευταίων θα μπορεί να περιλαμβάνει αυτοκίνητα με μήκος που θα ξεκινά από τα 3,8 μ. και θα μπορεί να καταλήγει έως και τα 4,3 μ. Πράγμα που σημαίνει, ασφαλώς, ότι πρόκειται για μοντέλα, άμεσα ανταγωνιστικά τόσο με τα Polo/Golf/Scirocco της VW, αλλά και με το επερχόμενο Α1 της Audi.
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πρώτη εφαρμογή της νέας αυτής πλατφόρμας δεν αναμένεται πριν το 2014, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του νέου και τρίτης πλέον γενιάς, Mini. _X.A.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!