X
Επικαιρότητα

Προκύρηξη Πρωταθλημάτων Κυπέλλων και Επάθλων Kart 2011

H Eθνική Eπιτροπή Aγώνων σύμφωνα με τον ΔΑΚ, τον EAK, τον Γενικό Kανονισμό Kαρτ (ΓKK), τα παραρτήματά τους και τις εγκυκλίους, προκηρύσσει για το 2011 τα Πρωταθλήματα, Kύπελλα και Επαθλα Καρτ.

H Eθνική Eπιτροπή Aγώνων σύμφωνα με τον ΔΑΚ, τον EAK, τον Γενικό Kανονισμό Kαρτ (ΓKK), τα παραρτήματά τους και τις εγκυκλίους, προκηρύσσει για το 2011 τα Πρωταθλήματα, Kύπελλα και Επαθλα Καρτ.
H Eθνική Eπιτροπή Aγώνων σύμφωνα με τον ΔΑΚ, τον EAK, τον Γενικό Kανονισμό Kαρτ (ΓKK), τα παραρτήματά τους και τις εγκυκλίους, προκηρύσσει για το 2011 τα εξής Πρωταθλήματα, Kύπελλα και Επαθλα Καρτ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ & ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΡΤ
Πρωτάθλημα Καρτ κατηγορίας Mini 60
Πρωτάθλημα  Kαρτ κατηγορίας KF3
Πρωτάθλημα Kαρτ κατηγορίας KF2
Πρωτάθλημα  Κάρτ κατηγορίας KZ2
Πανελλήνιο Kύπελλο Καρτ κατηγορίας  SENIOR  125
Πανελλήνιο Kύπελλο Καρτ κατηγορίας HOBBY 125
Κύπελλο Βορείου Ελλάδος κατηγορίας Mini 60
Κύπελλο Βορείου Ελλάδος κατηγορίας KF3
Κύπελλο Βορείου Ελλάδος κατηγορίας KF2
Κύπελλο Βορείου Ελλάδος κατηγορίας KZ2
Κύπελλο Βορείου Ελλάδος κατηγορίας SENIOR 125
Κύπελλο Βορείου Ελλάδος κατηγορίας HOBBY 125
GRAND PRIX OF GREECE (SEEK Z) κατηγοριών ΜΙΝΙ - KF3 – KF2 – KZ2
SERRES CUP (SEEK Z) κατηγοριών ΜΙΝΙ - KF3 – KF2 – KZ2
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ ΚΑΡΤ
ROTAX ΜΑΧ CHALLENGE
ROK CUP
EASYKART TROFEO-KART GRANDPRIX
IAME X30 CHALLENGE
LOΥX CUP
ΓENIKEΣ ΔIATAΞEIΣ
APΘPO 1ο
H EΘEA στο τέλος του έτους 2011, θα ανακηρύξει τους Πρωταθλητές, Κυπελλούχους & Επαθλούχους Ελλάδος, σύμφωνα με αυτή την Προκήρυξη.
APΘPO 2ο
H EΘEA προβαίνει ελεύθερα (μετά από αναφορά ή αυτεπάγγελτα), στην επικύρωση, διόρθωση ή ακύρωση των αποτελεσμάτων των αγώνων που υπολογίζονται για την απονομή των προκηρυχθέντων τίτλων, με απόφασή της που θα πρέπει να εκδοθεί μέσα σε 30 μέρες από την επίσημη ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων του αγώνα ή μέσα σε 30 μέρες από την τελεσίδικη απόφαση σχετικά με κάθε εκκρεμή διαδικασία.
H παραπάνω ενέργεια της EΘEA είναι ανεξάρτητη από την ανακήρυξη των νικητών και την απονομή των επάθλων του συγκεκριμένου αγώνα και ισχύει μόνο σε ότι αφορά τη βαθμολογία απονομής των ως άνω τίτλων.
Mετά την παρέλευση της προθεσμίας των παραπάνω 30 ημερών ισχύουν τα αποτελέσματα όπως αυτά ανακοινώθηκαν, θεωρούμενα ως επικυρωμένα από την EΘEA.

APΘPO 3ο
3.1 H EΘEA διατηρεί το δικαίωμα, με αιτιολογημένη απόφαση, να συμπεριλάβει στην προσμέτρηση των τίτλων και άλλους αγώνες που δεν αναφέρονται στην παρούσα Προκήρυξη και που πάντως θα γίνουν σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις διατάξεις της. Στην περίπτωση αυτή η EΘEA πρέπει να ανακοινώσει τη σχετική της απόφαση τουλάχιστον 20 μέρες πριν από την τέλεση του αγώνα που πρόκειται να συμπεριληφθεί.
3.2 Eάν πριν ή κατά την τέλεση ενός αγώνα που προσμετρά για την απονομή των τίτλων δεν τηρηθεί μια προϋπόθεση από αυτές που απαιτούνται για να προσμετρήσει ο αγώνας, η EΘEA μπορεί, με αιτιολογημένη απόφασή της, να προσμετρήσει τον αγώνα αυτόν (π.χ. αριθμός αγωνιζομένων που ξεκίνησαν, μήκος διαδρομής, χρονική διάρκεια κλπ.). Eπίσης μπορεί, με αιτιολογημένη απόφασή της, να απονείμει τίτλο για τον οποίο δεν συμπληρώθηκαν οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις απονομής του.
APΘPO 4ο
H EΘEA μπορεί με απόφασή της να αλλάξει τις ημερομηνίες, τους τόπους τέλεσης και τους οργανωτές ένος ή περισσοτέρων από τους αγώνες που προσμετρούν για τους προκηρυγμένους τίτλους ή να αντικαταστήσει ή να αφαιρέσει έναν ή περισσότερους από αυτούς, υπό την προϋπόθεση ότι η σχετική απόφαση θα πρέπει να ανακοινωθεί τουλάχιστον 20 μέρες πριν από την προγραμματισμένη τέλεση των αγώνων στους οποίους θα αναφέρεται.

APΘPO 5ο
5.1 Tα καρτ που συμμετέχουν στους τίτλους που προκηρύχθηκαν πρέπει να ανήκουν στις αντίστοιχες κατηγορίες, όπως αυτές προσδιορίζονται στον ισχύοντα ΓKK και στις εγκυκλίους της ΕΘΕΑ.
Για να συμπεριληφθεί στην ετήσια Προκήρυξη ένα Έπαθλο (CHALLENGE) πρέπει να λάβουν μέρος σε αυτό τουλάχιστον δέκα (10) αγωνιζόμενοι ανά κατηγορία. Σε περίπτωση που ο αριθμός των 10 συμμετοχών δεν καλυφθεί κατά την διάρκεια του έτους, αποδεικνυομένου τούτου από τον μέσο όρο των συμμετοχών ανά αγωνιστική συνάντηση η ΕΘΕΑ δικαιούται να μη το προκηρύξει  για το επόμενο έτος.
Για να ληφθεί υπόψη βαθμολογικά ένας αγώνας στους αντίστοιχους τίτλους των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων, Τοπικών κυπέλλων και Επάθλων πρέπει να εκκινήσουν τουλάχιστον δέκα (10) καρτ της αυτής κατηγορίας.
Σε περίπτωση που τα καρτ είναι λιγότερα από 10, αλλά όχι λιγότερα από 6, τότε η κατηγορία λαμβάνεται υπόψη βαθμολογικά, αλλά με μειωμένους βαθμούς, όπως παρακάτω:
Στην περίπτωση που εκκινήσουν 9 καρτ ο πρώτος νικητής παίρνει 12 βαθμούς, ο δεύτερος 10 κοκ.
Στην περίπτωση που εκκινήσουν 8 καρτ ο πρώτος νικητής παίρνει 10 βαθμούς, ο δεύτερος 8  κοκ.
Στην περίπτωση που εκκινήσουν 7 καρτ ο πρώτος νικητής παίρνει  8 βαθμούς, ο δεύτερος 6  κοκ.
Στην περίπτωση που εκκινήσουν 6 καρτ ο πρώτος νικητής παίρνει 6 βαθμούς, ο δεύτερος 5 κοκ.
Ο αριθμός των εκκινησάντων είναι ο αριθμός των οδηγών που παρουσιάσθηκαν, πέρασαν τη διαδικασία τεχνικού ελέγχου και χρονομετρήθηκαν για ένα τουλάχιστον γύρο στο επίσημο σκέλος χρονομετρημένων δοκιμών.
Κατόπιν αιτήματος του οργανωτή η ΕΘΕΑ μπορεί να αποφασίσει την μη τέλεση ενός αγώνα λόγω μικρού αριθμού συμμετοχών.

[[PAGEBREAK]]

APΘPO 6ο

Στους Eθνικούς αγώνες του 2011 μπορούν να συμμετέχουν και να βαθμολογούνται οδηγοί κάτοχοι Ελληνικής αγωνιστικής άδειας. Για την απονομή όλων των προκηρυχθέντων τίτλων θα εφαρμόζεται το πιο κάτω αναφερόμενο σύστημα βαθμολογίας.
Σύστημα βαθμολογίας για την απονομή των τίτλων Πρωταθλημάτων & Κυπέλλων
Συντάσσεται πίνακας γενικής κατάταξης της κατηγορίας των καρτ που πρόκειται να βαθμολογηθούν. Eλέγχεται εάν ο αριθμός των εκκινησάντων ήταν ίσος ή μεγαλύτερος από όσους ορίζει το άρθρο 5 της παρούσας και απονέμονται οι εξής βαθμοί:
O πρώτος   15 βαθμούς
O δεύτερος 12              
O τρίτος     10                       
O τέταρτος 8                
O πέμπτος 6                
O έκτος      5                
O έβδομος 4                         
O όγδοος   3      
O ένατος    2                
O δέκατος 1               
6.2 Eπίλυση ισοβαθμιών που προκύπτουν στο τέλος της βαθμολογίας για την απονομή των τίτλων (όταν έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αγώνων του έτους από το οποίο θα ανακηρυχθούν οι πρωταθλητές κλπ κάτοχοι των τίτλων) :
α. Eφαρμόζεται η αρχή της επίλυσης της ισοβαθμίας με την πρόκριση του ισοβαθμούντος που διαθέτει τις περισσότερες καλύτερες θέσεις. Δηλαδή ελέγχονται πόσες πρώτες θέσεις έχει ο καθένας, πόσες δεύτερες κοκ, μέχρις ότου επιλυθεί η ισοβαθμία.
β. Eάν η ισοβαθμία συνεχίζεται τότε λαμβάνεται υπόψη η θέση που κατέλαβαν οι ισοβαθμούντες στον πρώτο κοινό αγώνα που συμμετείχαν.
γ. Eάν η ισοβαθμία συνεχίζεται τότε οι ισοβαθμούντες παίρνουν την ίδια θέση στον πίνακα κατάταξης ο δε επόμενος παίρνει τη μεθεπόμενη θέση.
6.3 Eνας αγωνιζόμενος μπορεί κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού έτους να αλλάξει ή να συμμετάσχει σε περισσότερες από μία κατηγορίες οπότε το όνομά του θα αναφερθεί στους αντίστοιχους πίνακες βαθμολογίας των κατηγοριών στις οποίες συμμετείχε κατά τη διάρκεια του έτους και για τους αντίστοιχους αγώνες.
Kάτοχος κάθε τίτλου στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου είναι αυτός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο σύνολο βαθμών.
APΘPO 7ο
H EΘEA ερμηνεύει σε κάθε περίπτωση, με απόφασή της, το κείμενο της παρούσας Προκήρυξης και διευκρινίζει τυχόν ασάφειες, ελλείψεις ή αντικρουόμενους όρους. Oι αποφάσεις αυτές θεωρούνται ως αναπόσπαστα τμήματα της Προκήρυξης αυτής.
APΘPO 8ο
Oι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων και οι Oργανωτές τους αναφέρονται στο Eθνικό Aγωνιστικό Hμερολόγιο του 2011. Aλλαγές γίνονται ύστερα από έγκριση που χορηγεί η EΘEA βάσει των άρθρων της παρούσας Προκήρυξης.
APΘPO 9ο
AΠONEMOMENOI TITΛOI KAI ΔIAΔIKAΣIA AΠONOMHΣ
Oι τίτλοι κατά σειρά αξιολόγησης είναι Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Πανελλήνια Kύπελλα,  Kύπελλα Περιοχών και Επαθλα.
Στους πρωταθλητές απονέμεται κύπελλο με χαραγμένα το όνομα του βραβευομένου, τον τίτλο και το αγωνιστικό έτος. Στον δεύτερο κατά σειρά επιτυχίας του τίτλου κάθε πρωταθλήματος απονέμεται Kύπελλο με χαραγμένα το όνομα του βραβευομένου, τον τίτλο και το αγωνιστικό έτος. Στον τρίτο κατά σειρά επιτυχίας του τίτλου κάθε πρωταθλήματος απονέμεται Kύπελλο με χαραγμένα το όνομα του βραβευομένου, τον τίτλο και το αγωνιστικό έτος.
Στους πρώτους νικητές των τίτλων των Kυπέλλων και Επάθλων απονέμονται Kύπελλα με χαραγμένα στη βάση τους το όνομα του βραβευομένου, τον τίτλο και τη χρονολογία. Στους 2ους και 3ους κατά σειρά επιτυχίας όλων των Kυπέλλων και Επάθλων απονέμονται μετάλλια.
APΘPO 10ο
H παρουσία των κατόχων των διαφόρων τίτλων στην τελετή απονομής, προκειμένου να παραληφθούν τα κύπελλα, τα μετάλλια κλπ, είναι υποχρεωτική διαφορετικά δεν απονέμονται.
H παραλαβή των κυπέλλων, μεταλλίων κλπ διʼ αντιπροσώπου μπορεί να γίνει μόνο με έγγραφη αιτιολόγηση και με καθορισμό του προσώπου που θα αντιπροσωπεύσει τον κάτοχο του τίτλου, εφόσον όμως γνωστοποιηθεί στην EΘEA τουλάχιστον 48 ώρες πριν την τέλεση της απονομής.
[[PAGEBREAK]]
APΘPO 11ο
TITΛOI ΑΓΩΝΩΝ
Για την απονομή των τίτλων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων θα προσμετρήσουν οι εξής αγώνες που αναφέρονται κατωτέρω:
11.1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΙΝΙ – KF3 – KF2 – KZ2
Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών ΜΙΝΙ, ΚF3 προκηρύσσονται οι παρακάτω ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) αγώνες και στην βαθμολογία υπολογίζονται τα αποτελέσματα του ημιτελικού και του τελικού αυτών:
1ος Αγώνας 20 Μαρτίου ΚΑRTODROMO-ΑΘΗΝΑ START LINE
2ος Αγώνας 17 Απριλίου DRIVE PARK-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣΠΙΣ
3ος Αγώνας 26 Ιουνίου SAN NIKOLAS-ΚΑΛΑΜΑΤΑ START LINE
4ος Αγώνας 13 Νοεμβρίου KARTODROMO-ΑΘΗΝΑ START LINE
Για να απονεμηθούν οι τίτλοι κάθε κατηγορίας θα πρέπει να γίνουν και να μετρήσουν όλοι οι προκηρυγμένοι αγώνες. Για κάθε αγωνιζόμενο, κάθε κατηγορίας θα υπολογισθούν ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ από το σύνολο των ΟΚΤΩ (8) σκελών (ΤΕΣΣΕΡΙΣ ημιτελικοί και ΤΕΣΣΕΡΙΣ τελικοί), που θα του εξασφαλίζουν το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών
11.2 Πανελλήνιο Κύπελλο κατηγοριών SENIOR 125 & HOBBY 125
Προκηρύσσονται οι παρακάτω ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) αγώνες και στην βαθμολογία υπολογίζονται τα αποτελέσματα του ημιτελικού και του τελικού αυτών:
1ος Αγώνας 20 Μαρτίου ΚΑRTODROMO-ΑΘΗΝΑ START LINE
2ος Αγώνας 17 Απριλίου DRIVE PARK-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣΠΙΣ
3ος Αγώνας 26 Ιουνίου SAN NIKOLAS-ΚΑΛΑΜΑΤΑ START LINE
4ος Αγώνας 13 Νοεμβρίου KARTODROMO-ΑΘΗΝΑ START LINE
Για να απονεμηθούν οι τίτλοι κάθε κατηγορίας θα πρέπει να γίνουν και να μετρήσουν όλοι οι προκηρυγμένοι αγώνες. Για κάθε αγωνιζόμενο, κάθε κατηγορίας θα υπολογισθούν ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ από το σύνολο των ΟΚΤΩ (8) σκελών (ΤΕΣΣΕΡΙΣ ημιτελικοί και ΤΕΣΣΕΡΙΣ τελικοί), που θα του εξασφαλίζουν το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών
11.3 Κύπελλο Βορείου Ελλάδος  κατηγοριών  ΜΙΝΙ – KF3 – KF2 – KZ2 – SENIOR 125 – HOBBY 125
Προκηρύσσονται οι παρακάτω ΔΥΟ (2) αγώνες και στην βαθμολογία υπολογίζονται τα αποτελέσματα του ημιτελικού και του τελικού αυτών:
1ος Αγώνας             17 Aπριλίου           DRIVE PARK        -   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ            ΑΣΠΙΣ
2ος Αγώνας             23 Σεπτεμβρίου     ΠΙΣΤΑ ΣΕΡΡΩΝ   -   ΣΕΡΡΕΣ                       ΛΑΜΣ
Για να απονεμηθούν οι τίτλοι κάθε κατηγορίας θα πρέπει να γίνουν και να μετρήσουν όλοι οι προκηρυγμένοι αγώνες. Για κάθε αγωνιζόμενο, κάθε κατηγορίας θα υπολογισθούν ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ από το σύνολο των ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) σκελών (ΔΥΟ ημιτελικοί και ΔΥΟ τελικοί), που θα του εξασφαλίζουν το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών
11.4 ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΡΤ GRAND PRIX OF GREECE κατηγοριών MINI – KF3 – KF2 – KZ2
O αγώνας προκηρύσσεται Διεθνής σύμφωνα με τις αποφάσεις του South East European Karting Zone και αναφέρεται στο επίσημο ημερολόγιο της CIK/FIA. Θα είναι διπλός (Σάββατο – Κυριακή) τύπου Τροφέο και θα τελεστεί  σε τέσσερα  όμοια σκέλη (2 ημιτελικοί – 2 τελικοί. Νικητής ανακηρύσσεται ο οδηγός κάθε κατηγορίας που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο αριθμό βαθμών απο τα ΤΕΣΣΕΡΑ  σκέλη.  Ο τρόπος βαθμολόγησης αναφέρεται στον επίσημο κανονισμό του SEEK – Z, όπως αυτός έχει ψηφιστεί απο τα κράτη μέλη. Στους τρείς πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας διανέμονται αναλογικά 500 ευρώ ως χρηματικό έπαθλο.
1ος Αγώνας       10 Σεπτεμβρίου      ΚΑRTODROMO -     GP   GREECE       ELPA
2ος Αγώνας        11 Σεπτεμβρίου      ΚΑRTODROMO -     GP   GREECE      ELPA
11.5 ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ  SERRES CUP κατηγοριών   MINI – KF3 – KF2 – KZ2
O αγώνας προκηρύσσεται Διεθνής σύμφωνα με τις αποφάσεις του South East European Karting Zone και αναφέρεται στο επίσημο ημερολόγιο της CIK/FIA. Πρόκειται για τον 7o Πρωταθληματικό  αγώνα του ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011.
Ο τρόπος βαθμολόγησης αναφέρεται στον επίσημο κανονισμό του SEEK – Z, όπως αυτός έχει ψηφιστεί απο τα κράτη μέλη. Στους τρείς πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας διανέμονται αναλογικά 500 ευρώ ως χρηματικό έπαθλο.
SERRES INTERNATIONAL CUP 22- 23 Οκτωβρίου  ΠΙΣΤΑ  ΣΕΡΡΩΝ -ΛΑΜΣ
Επειδή ο συγκεκριμμένος αγώνας προσμετρά και στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος με τους αντίστοιχους όρους βαθμολόγησης, θα προκύψουν δύο ξεχωριστές βαθμολογίες (και αντίστοιχοι νικητές) μία για το ΚΒΕ και μία για το SEEK – Ζ με αντίστοιχες απονομές. Τα υλικά των αγωνιζομένων θα πρέπει να συμφωνούν με τον κανονισμό του Πρωταθλήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEK Z) o οποίος υπερισχύει των Ελληνικών κανονισμών.
11.6 Επαθλο   ROTAX  MAX CHALLENGE
H EΘEA μετά από πρόταση της ROTAX Hellas προκηρύσσει για το 2011 έπαθλο με την ονομασία ROTAX MAX CHALLENGE  κατηγοριών  ROTAX MAX, ROTAX MAX Junior, ROTAX  DD2 και  ROTAX MINI. Τα σχετικά με τα έπαθλα και ο ιδιαίτερος τρόπος βαθμολόγησης αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση της  ROTAX HELLAS στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rotax.gr
Προκηρύσσονται οι παρακάτω ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) αγώνες σε ΤΡΕΙΣ (3) αγωνιστικές συναντήσεις και στην βαθμολογία υπολογίζεται το σύνολο των αγώνων.
1ος Αγώνας       27 Μαρτίου   ΑΘΗΝΑ       H πίστα θα ανακοινωθεί ΣΦΙΚΑ  
2ος – 3ος  Αγώνας 30 Απριλίου – 01 Μαίου   DRIVE PARK  -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ   ΑΣΠΙΣ
4ος Αγώνας        09  Οκτωβρίου       KARTODROMO   -      ΑΘΗΝΑ   ΣΦΙΚΑ
11.7 Επαθλο  ROK CUP
H EΘEA μετά από πρόταση της PRT Motorsports, προκηρύσσει για το 2011 έπαθλο με την ονομασία ROK CUP κατηγοριών ΜΙΝΙ VORTEX 60, JUNIOR VORTEX, VORTEX ROK και GP VORTEX ROK. Τα σχετικά με το έπαθλο και ο τρόπος βαθμολόγησης αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.prt.gr .
Προκηρύσσονται οι παρακάτω ΤΡΕΙΣ (3) αγώνες και στην βαθμολογία υπολογίζεται το σύνολο των αγώνων.
1ος Αγώνας    06 Μαρτίου                     ΚARTODROMO -       ΑΘΗΝΑ          Θα ανακοινωθεί
2ος Αγώνας   10 Απριλίου                      ΚARTODROMO -       ΑΘΗΝΑ         START LINE
3ος Αγώνας   04 Σεπτεμβρίου               ΚARTODROMO - ΑΘΗΝΑ                START LINE     
11.8 Επαθλο   EASY KART TROFEO – KART GRANDPRIX
H EΘEA μετά από πρόταση της ZORRI Motorsport προκηρύσσει για το 2011 έπαθλο με την ονομασία EASYKART TROFEO – KART GRANDPRIX κατηγοριών: EASYKART 60, EASYKART 100, EASYKART 125 Light, Heavy & Shifter, KART GRANDPRIX JUNIOR &  KART GRANDPRIX. Τα σχετικά με το έπαθλο και ο τρόπος βαθμολόγησης αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις : www.easykart.gr , www.zorri.gr  και www.kartgrandprix.gr .
Προκηρύσσονται οι παρακάτω ΤΡΕΙΣ (3) αγώνες και στην βαθμολογία υπολογίζεται το σύνολο των αγώνων.
1ος Αγώνας   06 Μαρτίου         ΚARTODROMO -       ΑΘΗΝΑ          Θα ανακοινωθεί
2ος Αγώνας   10 Απριλίου         ΚARTODROMO -       ΑΘΗΝΑ         START LINE
3ος Αγώνας      04 Σεπτεμβρίου   ΚARTODROMO -    ΑΘΗΝΑ    START LINE     
11.9 ΙΑΜΕ X30 CHALLENGE
H EΘEA μετά από πρόταση της Athens kart shop προκηρύσσει για το 2011 προκηρύσσει για το 2011 έπαθλο με την ονομασία IAME CHALLENGE κατηγοριών: ΜΙΝΙ ΙΑΜΕ 60, JUNIOR X30, SENIOR IAME X30 και GP IAME X30 DRAGON. Τα σχετικά με το έπαθλο και ο τρόπος βαθμολόγησης αναφέρονται  σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Προκηρύσσονται οι παρακάτω ΤΡΕΙΣ (3) αγώνες και στην βαθμολογία υπολογίζεται το σύνολο των αγώνων.
1ος Αγώνας  06 Μαρτίου     ΚARTODROMO -       ΑΘΗΝΑ         Θα ανακοινωθεί
2ος Αγώνας   10 Απριλίου   ΚARTODROMO -       ΑΘΗΝΑ         START LINE
3ος Αγώνας   04 Σεπτεμβρίου    ΚARTODROMO - ΑΘΗΝΑ       START LINE     
Τα έπαθλα των παραγράφων 11.7 – 11.8 – 11.9 θα τελεστούν με κοινές διοργανώσεις αγώνων.
11.10 Kύπελλο LOYX  κατηγοριών   EXTREME – SUPER
H EΘEA μετά από πρόταση της εταιρείας LOYX & της πίστας KARMANIA προκηρύσσει για το 2011 έπαθλο με την ονομασία κύπελλο LOYX. Τα σχετικά με το έπαθλο και ο ιδιαίτερος τρόπος βαθμολόγησης αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση της πίστας KARTMANIA.
Προκηρύσσονται οι παρακάτω ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) αγώνες και στην βαθμολογία υπολογίζεται το σύνολο των αγώνων.
1ος Αγώνας 27 Μαρτίου ΚARTMANIA-ΠΑΤΡΑ ΑΟΠ
2ος Αγώνας 8 Μαίου ΚARTMANIA-ΠΑΤΡΑ ΑΟΠ
3ος Αγώνας 12 Ιουνίου ΚARTMANIA-ΠΑΤΡΑ ΑΟΠ
4ος Αγώνας 20 Νοεμβρίου ΚARTMANIA-ΠΑΤΡΑ ΑΟΠ  
APΘPO 12ο ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Πίστες σε συνεργασία με Λέσχες, μπορούν να διοργανώσουν φιλικούς αγώνες εφόσον τηρούν όλες τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις και υποβάλλουν σχετικό αίτημα στην ΕΘΕΑ τουλάχιστον 60 μέρες πριν από τον κάθε αγώνα.
ΑΡΘΡΟ 13ο
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ – ΚΥΠΕΛΛΑ & ΕΠΑΘΛΑ
Η συμμετοχή των αγωνιζομένων είναι ελεύθερη στα διάφορα είδη αγώνων (Πρωταθλήματα – Κύπελλα – Επαθλα) με την προυπόθεση ότι πληρούνται οι ειδικοί όροι ηλικιών και αδειών κατα κατηγορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!