top icon
Επικαιρότητα

Προϊόντα Toyota ProTect

Η Toyota Ελλάς, σε συνεργασία με την Toyota Motor Europe, παρουσιάζει σήμερα μιας σειρά από προστατευτικού είδους προϊόντα, τα οποία φέρουν την ονομασία «Toyota ProTect».

Τα Toyota ProTect έχουν αναπτυχθεί και πιστοποιηθεί από την Toyota Ιαπωνίας. Η τεχνολογία αιχμής τους έχει αναπτυχθεί από την NASA (National Aeronautics and Space Administration) για την επίστρωση της εξωτερικής επιφάνειας πυραύλων και δορυφορικών κεραιών, γεγονός που ενισχύει τη σειρά προϊόντων φινιρίσματος Toyota ProTect.
 
Τα προϊόντα της γκάμας Toyota ProTect προσφέρουν εγγυημένη προστασία για νέα ή/ και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Toyota που διαρκεί έως 5 έτη από την στιγμή της εφαρμογής τους. Η γκάμα τους αποτελείται από προϊόντα, τα οποία παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία στο εσωτερικό αλλά και εξωτερικό των αυτοκινήτων Toyota:
 
Προστασία διαρκείας χρώματος αμαξώματος (Long Life Body Protector). Η προστασία που παρέχει το προϊόν διαρκεί έως 5 χρόνια (5 χρόνια εγγύηση)
Προστασία ζαντών αλουμινίου (Alloy wheel Protector) έως και 400°C
Προστασία εσωτερικής υφασμάτινης ταπετσαρίας (Fabric Protector) στο εσωτερικό του αυτοκινήτου
 
Η διάθεση και η εφαρμογή των προϊόντων Τoyota ProTect γίνεται απο το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων Τoyota σε όλη την Ελλάδα.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ