top icon
Επικαιρότητα

Προ των πυλών το Volvo S90

O αντικαταστάτης του S80, μελλοντικός αντίπαλος των BMW 5-Series, Audi A6 και Jaguar XF, έρχεται στο προσκήνιο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

O αντικαταστάτης του S80, μελλοντικός αντίπαλος των BMW 5-Series, Audi A6 και Jaguar XF, έρχεται στο προσκήνιο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς. Με διαφορετική κωδική ονομασία και εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το Volvo Universe concept, το S90 θα αποκτήσει αργότερα και station-wagon αδελφάκι, που θα λέγεται V90.

Oι μεγαλύτερες αγορές, στις οποίες το μοντέλο έχει υψηλούς στόχους, είναι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της Κίνας. Τα μηχανικά σύνολα που θα υποστηρίζουν το μοντέλο θα είναι οι νέοι δίλιτροι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της εταιρείας. Το S90 θα διαθέτει και υβριδική έκδοση, την T8, η οποία αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα και ένα δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο βενζίνης, με συνδυασμένη ισχύ 400 ίππων.

Για αργότερα, υπάρχουν σκέψεις για την παρουσίαση του μεγαλύτερου S100, που χρησιμοποιώντας επίσης την πλατφόρμα Scalable Product Architecture (SPA) της Volvo θα αντιπαρατεθεί στις διάφορες αγορές με τη BMW 7-Series, το Audi A8, τη Mercedes S-Class και τη Jaguar XF.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ