top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το Seat Leon ST Cupra

Για πρώτη φορά έκδοση Cupra στο Leon ST, την οποία θα δούμε επίσημα στις αρχές Μαρτίου, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Για πρώτη φορά έκδοση Cupra στο Leon ST, την οποία θα δούμε επίσημα στις αρχές Μαρτίου, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

 

H ισπανική εταιρεία παρουσίασε επίσημα τις πρώτες φωτογραφίες του Leon ST Cupra, ενώ ανακοίνωσε και τα πρώτα στοιχεία για την έκδοση που προστίθεται στη γκάμα του μοντέλου, η οποία θα έχει δύο εκδοχές: Την… απλή Cupra των 265 ίππων και την Cupra 280, που όπως προδίδει και το όνομά της θα έχει απόδοση 280 ίππων. Κινητήρας είναι πάντα ο 4κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος των δύο λίτρων. Η ισχυρότερη έκδοση, εφοδιασμένη με κιβώτιο DSG, θα είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 6 δευτερόλεπτα (6,1 δλ. Για το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων). Όσο για την ανώτατη ταχύτητα του αυτοκινήτου, περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χιλιόμετρα την ώρα. Το Leon ST Cupra θα φορά ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, ενώ το Leon ST Cupra 280 θα έχει ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών με φινίρισμα τιτανίου. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν στο βασικό τους εξοπλισμό προβολείς LED, πίσω φώτα LED, Alcantara σπορ καθίσματα και το σύστημα infotainment Media System Plus με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ