top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό SUV της Toyota στις 19 Απριλίου

Η Toyota επιβεβαίωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει το μεσαίο ηλεκτρικό SUV της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης, στις 19 Απριλίου.

Η Toyota, η πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα των υβριδικών αυτοκινήτων, είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα προετοιμάζοντας με γοργούς ρυθμούς το έδαφος για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του πρώτου, αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της.

Πρόκειται για ένα SUV μεσαίου μεγέθους, όπως το χαρακτηρίζουν οι ιθύνοντες της Toyota, το οποίο θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα e-TNGA της εταιρείας, η οποία είναι εξαιρετικά ευέλικτη και εύκολα προσαρμόσιμη προκειμένου στο μέλλον να «γεννηθούν» από αυτή περισσότερα EVs.

Η βασική αρχή του δαπέδου e-TNGA λειτουργεί με βάση το γεγονός ότι τα κύρια στοιχεία της παραμένουν σταθερά, ενώ τα υπόλοιπα διαφέρουν. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει, σύμφωνα με την Toyota, τη δημιουργία πολλών και διαφορετικών προτάσεων, με διακύμανση στο πλάτος, το μήκος, το μεταξόνιο και το ύψος του οχήματος.

Η πλατφόρμα e-TNGA θα μπορεί υποστηρίξει προτάσεις με κίνηση στους εμπρός, τους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς, καθώς και με μεγάλη γκάμα μπαταριών και ηλεκτροκινητήρων που ταιριάζουν σε διάφορους τύπους οχημάτων.

«Η ευελιξία του δαπέδου e-TNGA επιτρέπει στην Toyota να σχεδιάσει και να δημιουργήσει οχήματα που δεν είναι μόνο ηλεκτρικά, αλλά και συναρπαστικά στην οδήγηση, με όμορφη εμφάνιση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιάπωνας κατασκευαστής.

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και οι πρώτες φωτογραφίες του νέου, αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV της Toyota αναμένεται να δοθούν κατά τη διάρκεια της επίσημης αποκάλυψής του που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου στα πλαίσια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ