X
Επικαιρότητα

Porsche Cayman GT4: Με τον κινητήρα της 911 Carrera S!

Επίσημα αποκαλυπτήρια για την πιο... καυτή έκδοση της Cayman, με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 3,8 λίτρων, ισχύ 385 ίππων και 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δλ.

Επίσημα αποκαλυπτήρια για την πιο… καυτή έκδοση της Cayman, με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 3,8 λίτρων, ισχύ 385 ίππων και 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δλ.

Η GT4 είναι η πλέον σκληροπυρηνική έκδοση της Cayman, καθώς με τον κινητήρα της 911 Carrera S αναγορεύεται στην κορυφαία της σειράς. Σημείο αναφοράς το επιθετικό παρουσιαστικό της με το χαμηλότερο ύψος του αμαξώματος, η εισαγωγή αέρα στο χείλος του εμπρόσθιου καπό, οι τροποποιημένοι προφυλακτήρες, οι διαφορετικοί τροχοί, τα μεγαλύτερα φρένα και η ευμεγέθης αεροτομή στο πίσω μέρος. Η νέα GT4 είναι ελαφρύτερη από την έως τώρα κορυφαία έκδοση του γερμανικού κουπέ (GTS).

Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη πίσω από την πλάτη του οδηγού βρίσκεται εγκατεστημένος ο ατμοσφαιρικός κινητήρας των 3,8 λίτρων που «φορά» η μεγαλύτερη 911. Με μέγιστη ισχύ 385 ίππων στις 7.400 σ.α.λ., σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, δίνει στο αυτοκίνητο τελική ταχύτητα 294 χλμ./ώρα, ενώ μπορεί να το επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα. Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ανέρχονται σε 238 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. Η Porsche Cayman GT4 θα διατίθεται με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων.



 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!