X
Επικαιρότητα

Porsche Cayenne S Transsyberia Special Edition 2009

Η Porsche παρουσιάζει μία νέα έκδοση της Cayenne με την ονομασία Transsyberia Special Edition 2009 για να γιορτάσει την επιτυχημένη πορεία της.

Η Porsche παρουσιάζει μία νέα έκδοση της Cayenne για να γιορτάσει την επιτυχημένη πορεία της. Η ειδική αυτή έκδοση ονομάζεται Cayenne S Transsyberia Special Edition 2009 και πήρε το όνομά της από το διηπειρωτικό αγώνα των 7.200 χλμ. στον οποίο κέρδισε η Porsche το 2007. Η Transsyberia δανείζεται το V8 κινητήρα των 4,8 λίτρων της GTS, εξασφαλίζοντας έτσι επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 6,1 δλ. Κανονικά παραδίδεται με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων, μπορεί όμως να δεχθεί και το αυτόματο Tiptronic των επίσης 6 σχέσεων, κατόπιν παραγγελίας.
Η ειδική αυτή έκδοση χρησιμοποιεί την πνευματική ανάρτηση σε συνδυασμό με το  σύστημα PASM (Porsche Active Suspension Management), το οποίο ρυθμίζει διαρκώς την απόσβεση. Προσθέστε και το σύστημα PTM (Porsche Traction Management), το οποίο μοιράζει τη ροπή στους δύο άξονες (με το 62% να μπορεί να περάσει στους πίσω τροχούς), και έχετε ως αποτέλεσμα ένα όχημα που μπορεί να αποδειχθεί ικανότατο και μακριά από την άσφαλτο.
Τέσσερις χρωματικοί συνδυασμοί είναι διαθέσιμοι, Black/Orange και Crystal Silver Metallic/Orange για εκείνους που χρειάζονται έξτρα προσοχή και Black/Meteor Grey Metallic ή Meteor Grey Metallic/Crystal Silver Metallic για τους πιο συντηρητικούς. Επίσης, ως φόρος τιμής στις αγωνιστικές δάφνες της Porsche προσφέρεται ένα σετ από τέσσερα φώτα για την οροφή του αυτοκινήτου. Η τιμή της θα ξεκινάει από τις 77.558 ευρώ για τη γερμανική αγορά και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!