X
Επικαιρότητα

Ποιους νέους κινητήρες ετοιμάζει η Suzuki;

Boosterjet: Αυτό είναι το όνομα της νέας γενιάς κινητήρων που θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, η Suzuki στα τέλη περίπου της τρέχουσας χρονιάς.

Boosterjet: Αυτό είναι το όνομα της νέας γενιάς κινητήρων που θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, η Suzuki στα τέλη περίπου της τρέχουσας χρονιάς.

Η ιαπωνική εταιρεία στοχεύει ακόμα πιο ψηλά μετά και το επίσημο ντεμπούτο των νέων SX4 S-Cross και Vitara. Σημείο αναφοράς όσον αφορά στις μελλοντικές προτάσεις της μάρκας αναμένεται να αποτελέσουν τα πρωτότυπα που παρουσιάστηκαν στη φετινή Έκθεση της Γενεύης. Ο λόγος για το iK-2 Hatchback και το iM-4. Όσον αφορά στο πρώτο, το αργότερο μέχρι τις αρχές του 2016, η Suzuki αναμένεται να λανσάρει και επίσημα την έκδοση παραγωγής του νέου της super mini, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από το υπάρχον Swift βάζοντας στο εμπορικό και όχι μόνο στόχαστρο του μοντέλα, όπως τα VW Polo, Opel Corsa και Ford Fiesta. Στο εγχείρημα αυτό σημαντικός αρωγός αναμένεται να είναι ένα νέο μηχανικό σύνολο 1.000 κ.εκ., που θα δούμε αργότερα και στο Swift, το οποίο θα ανήκει στη νέα γενιά κινητήρων Boosterjet της Suzuki. Το εν λόγω μοτέρ, μάλιστα, θα διατίθεται και σε υβριδική παραλλαγή του.

Έκδοση παραγωγής, βασισμένη στο μικρό crossover iM-4, αναμένεται να δούμε έναν χρόνο μετά το ντεμπούτο του νέου «μικρού» μοντέλου της μάρκας, το οποίο θα «φορά» την ίδια γκάμα κινητήρων με το τελευταίο._Χ.Α.  

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!