top icon
Επικαιρότητα

Ποδήλατο με υπογραφή της McLaren!

Η βρετανική εταιρεία σε συνεργασία με την Specialized Bicycle Components κατασκεύασαν ένα προηγμένο ποδήλατο για… λίγους και εκλεκτούς.

Η βρετανική εταιρεία σε συνεργασία με την Specialized Bicycle Components κατασκεύασαν ένα προηγμένο ποδήλατο για… λίγους και εκλεκτούς.

Το S-Works McLaren Tarmac αποτελεί την εξέλιξη του «απλού» S-Works Tarmac αξιοποιώντας στο έπακρο την εμπειρία της βρετανικής εταιρείας παραγωγής… ονείρων στην εξέλιξη εξαρτημάτων από ανθρακονήματα. Πιο συγκεκριμένα, τόσο το ίδιο το πλαίσιο όσο και το ψαλίδι έχουν κατασκευαστεί από ανθρακονήματα με αποτέλεσμα τον περιορισμό του βάρους κατά 10%. Από το ίδιο υλικό (όχι όμως από τον ίδιο προημευτή) έχουν «γεννηθεί» τα γρανάζια, η πεταλιέρα αλλά και το τιμόνι του S-Works McLaren Tarmac. Φυσικά, την ευθύνη για τον πορτοκαλί/μαύρο χρώμα του ποδηλάτου έχει αναλάβει η McLaren. Το κορυφαίο αυτό ποδήλατο θα παραχθεί σε μόλις 250 αντίτυπα, με τιμή που υπολογίζεται πως θα κυμαίνεται στα 20.000 δολάρια. Εσείς δεν έχετε παρά να υποβάλλετε το σχετικό αίτημα αγοράς στο website της Specialized Bicycle Components, η οποία θα σας ειδοποιήσει έτσι ώστε να προχωρήσει στην παραγωγή του S-Works McLaren Tarmac προσαρμοσμένου στο σωματότυπο σας. «Πακέτο» με το ποδήλατο, η εταιρεία σας προσφέρει δωρεάν ένα ειδικά σχεδιασμένο κράνος καθώς και ένα ζευγάρι custom made παπουτσιών!_Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ