top icon
Επικαιρότητα

Peugeot SXC concept

Στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης η γαλλική εταιρεία θα παρουσιάσει το σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου στην Κίνα concept SXC.

Στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης η γαλλική εταιρεία θα παρουσιάσει το σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου στην Κίνα concept SXC.
 
H Peugeot προγραμματίζει να παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο στην κινεζική αγορά, η οποία εξελίσσεται πλέον στη μεγαλύτερη του κόσμου και οι πάντες στην αυτοκινητοβιομηχανία έχουν ανάγκη από τη ρευστότητά της, που μοιάζει αστείρευτη. Στόχος της είναι να ξεπεράσει τις 200.000 πωλήσεις στην Κίνα, στη χρονιά που διανύουμε. Στη Σαγκάη του 2011, στο τέλος του μήνα, θα παρουσιάσει εκεί το ήδη γνωστό μας 508. Μαζί του θα είναι και το concept SXC, που είναι σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου στη μεγάλη ασιατική χώρα.

 
Πρόκειται για ένα SUV με «ρωμαλέα» χαρακτηριστικά, το οποίο διαθέτει τροχούς διαστάσεων 22 ιντσών και ενσωματώνει την τεχνολογία «HYbrid4». Ο τοποθετημένος μπροστά κινητήρας εσωτερικής καύσης με τον οποίο είναι εξοπλισμένο, είναι ο 1.6 ΤΗΡ των 218 ίππων. Στο πίσω μέρος είναι εγκατεστημένος ο ηλεκτροκινητήρας των 95 ίππων, με τον οποίο αποκλειστικά μπορεί να κινηθεί για λίγα χιλιόμετρα και με χαμηλή ταχύτητα.

 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος: 4.870 χλστ.
Πλάτος: 2.035 χλστ.
Ύψος: 1.610 χλστ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ