top icon
Επικαιρότητα

Περισσότερο… φως στο νέο Avensis

Άλλες τρεις φωτογραφίες του νέου Avensis έδωσε στη δημοσιότητα η Toyota. Η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στην έκθεση του Παρισιού.

Μετά την πρώτη… γεύση του νέου Avensis που πήραμε πριν από λίγες ημέρες, η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα και άλλες φωτογραφίες του μεσαίου οικογενειακού μοντέλου της. Μία από αυτές αφορά μάλιστα την έκδοση στέισον βάγκον.
 
Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει η σχεδίαση των φώτων, ο ογκώδης προφυλακτήρας και τα «νεύρα» στο καπό. Στο εσωτερικό τα βλέμματα πέφτουν πάνω στη μεγάλη οθόνη, που δεσπόζει στην επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, ενώ το τιμόνι έχει πλέον τρεις ακτίνες. Αναβαθμισμένη δείχνει και η ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί αλλά και η εργονομία.
 
Η τρίτη γενιά του Avensis σχεδιάστηκε στη νότια Γαλλία και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Ντέρμπισάιρ της Αγγλίας. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τους κινητήρες που θα εξοπλίζουν το μοντέλο της, παρά μόνο ότι θα εξοπλίζεται με σειρά συστημάτων ασφαλείας.
 
Η παγκόσμια πρεμιέρα του Avensis θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου, στην διεθνή έκθεση του Παρισιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποιος θεωρείτε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις;

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ