X
Επικαιρότητα

Περιορισμοί κυκλοφορίας φορτηγών

Απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων πάνω από 1.500 κιλά, στο κέντρο και στην ευρύτερη περιοχή του μεγάλου δακτυλίου κατά τις ώρες 07.00 με 10.30, καθιερώνει το ΥΠΕΧΩΔΕ. Η απόφαση θα ξεκινήσει να ισχύει από τις αρχές του Φεβρουαρίου κι έχει να κάνει περισσότερο με τα φορτηγά ανεφοδιασμού supermarkets και καταστημάτων.
Πιο συγκεκριμένα, τα φορτηγά πάνω από 1.500 κιλά απαγορεύεται να κυκλοφορούν από τις 07.00 ως τις 10.30 στην περιοχή του μικρού δακτυλίου αλλά και σε άλλες περιμετρικές του μικρού δακτυλίου οδούς όπως η Μεσογείων, η Πατησίων, η Πανόρμου, η Αχαρνών, η Αριστοτέλους, η 3ης Σεπτεμβρίου, η Λιοσίων, η Κυψέλης, η Λένορμαν, η Γαλατσίου, η Φιλολάου, η Φορμίωνος, η Υμηττού (από Βρυάξιδος ως Χίου), η Ούλοφ Πάλμε, η Ιερά Οδός (από Κηφισού μέχρι Θηβών) και η λεωφόρος Θηβών από λόφο Αξιωματικών ως την Ιερά Οδό.
Το μέτρο θα έχει ισχύ επίσης και σε δρόμους όπως η Βουλιαγμένης, η Ελευθερίου Βενιζέλου, η Δημοσθένους, η Σιβιτανίδου, η πλατεία Δαβάκη και η πλατεία της Νέας Σμύρνης. Η απόφαση του υπουργείου εξαιρεί τα φορτηγά που τροφοδοτούν τα καταστήματα νωπών προϊόντων στη Βαρβάκειο αγορά.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!