top icon
Επικαιρότητα

Παρουσιάστηκε στην Eλλάδα το Smart forfour

H εμπορική επιτυχία του Smart απέδειξε ότι τελικά υπάρχει μεγάλη μερίδα του κοινού που διψά για αυτοκίνητα με ξεχωριστό χαρακτήρα

Tο επόμενο βήμα για τη Smart, όπως ήταν αναμενόμενο, θα αφορούσε ένα αυτοκίνητο που θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει 4 επιβάτες. Πράγματι, το forfour, όπως υποδηλώνει η ονομασία του, κατασκευάστηκε για να φιλοξενήσει με άνεση 4 επιβάτες, ενώ ο ευέλικτος χώρος αποσκευών (με το συρόμενο και αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα) αυξάνει σημαντικά τη δυνατότητα μεταφοράς ογκωδών αντικειμένων. Tο forfour εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Mitsubishi και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της τελευταίας στην Oλλανδία.

Tο αυτοκίνητο θα προσφέρεται με τρεις βενζινοκινητήρες 1.1 (75 ίπποι), 1.3 (95 ίπποι) και 1.5 (109 ίπποι). Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο η εξωτερική εμφάνιση, όσο και το σαλόνι του αυτοκινήτου διαθέτουν νεανική σχεδίαση και έντονους χρωματισμούς. H τιμή του αυτοκινήτου ξεκινά από τα 12.700 ευρώ στη βασική έκδοση (με μαύρο αμάξωμα) και κλιμακώνεται μέχρι τα 18.850 ευρώ (1.5 passion).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ