X
Επικαιρότητα

Παρίσι-Πεκίνο με Mercedes diesel

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 17 Νοεμβρίου στο Πεκίνο, ο μεγαλύτερος μαραθώνιος με αυτοκίνητα diesel. Οι 36 Mercedes-Benz E-Class που είχαν ξεκινήσει από τη γαλλική πρωτεύουσα στις 21 Οκτωβρίου, έφθασαν στο Πεκίνο μετά από περίπου ένα μήνα, καλύπτοντας 14.000 χιλιόμετρα και διασχίζοντας την Ευρώπη και την Ασία.
Μέσω αυτού του μαραθώνιου, που έγινε με ακραίες καιρικές συνθήκες, η Mercedes κατέδειξε τη σημαντική επίδοση των σύγχρονων κινητήρων diesel, από πλευράς απόδοσης, οικονομίας καυσίμου και αξιοπιστίας. Η ομάδα «eBay» ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού οικονομίας καυσίμου, καλύπτοντας την απόσταση από το Παρίσι στο Πεκίνο με μέση κατανάλωση 7,9 λίτρα ανά 100 χλμ.
Κατά τη διάρκεια του tour «E-Class Experience», περισσότεροι από 360 οδηγοί από 35 χώρες έλαβαν μέρος, περνώντας μέσα από εννέα κράτη με διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες. Καθημερινά οδηγούσαν κατά μέσο όρο 560 χιλιόμετρα περίπου, με 24 αυτοκίνητα συνοδείας, περιλαμβανομένων των φορτηγών και των κινητών πρατηρίων καυσίμων, που προσέφεραν την απαραίτητη υποστήριξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!