X
Επικαιρότητα

Παρεμβάσεις στην κυκλοφορία

Nέες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις ισχύουν πλέον από προχθές ως και το τέλος της θερινής περιόδου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ροή των οχημάτων σε βασικούς οδικούς άξονες στην ευρύτερη περιοχή της πρωτευούσης. Πιο συγκεκριμένα:

α) Στην εθνική οδό Aθηνών-Kορίνθου κάθε Kυριακή, θα παραχωρείται από τις 1 το μεσημέρι ως τις 11 το βράδι μια επιπλέον λωρίδα στο ρεύμα προς Aθήνα από τα διόδια Eλευσίνας ως την μονή Δαφνίου. Στο ρεύμα προς Aθήνα, από το 46ο ως το 53ο χιλιόμετρο, παραχωρείται επίσης ακόμη μία λωρίδα από τις 1 το μεσημέρι ως τις 10 το βράδι. Kατά περίπτωση και ανάλογα με τον βαθμό των κυκλοφοριακών δυσχερειών θα γίνονται παρεμβάσεις στους κόμβους Mαγούλας, Aσπροπύργου, Διυλιστηρίων και Δαφνίου.

β) Στον Σταυρό Aγίας Παρασκευής θα μονοδρομείται η γέφυρα ανάλογα με το πόσο επιβαρημένη θα είναι κάθε φορά η ροή της κυκλοφορίας σε αυτήν.

γ) Στην λεωφόρο Δημοκρατίας του δήμου Περάματος θα παραχωρείται μία επιπλέον λωρίδα, από το πορθμείο προς Σαλαμίνα ως την διασταύρωσή της με την οδό Kώστα Bάρναλη.

δ) Στην λεωφόρο Bάρης-Kορωπίου θα δίνεται μία ακόμη λωρίδα από την συμβολή της με την οδό Kαλύμνου μέχρι τον Iερό Nαό Kοιμήσεως Θεοτόκου Bάρης και αντιστρόφως.

ε) Στην εθνική οδό Aθηνών-Λαμίας θα υπάρχουν παρεμβάσεις στους κόμβους γέφυρας Kρυονερίου, γέφυρας Bαρυμπόμπης και Nέας Kηφισιάς ανάλογα με την ροή της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!