top icon
Επικαιρότητα

Πάνω από μισό δις € κοστίζουν τα αυτοκίνητα του φετινού Goodwood Revival

Στην 20η επέτειο της διοργάνωσης Goodwood Revival το «παρών» θα δώσουν μερικά από τα πλέον σπάνια αυτοκίνητα της αυτοκίνησης, το κόστος των οποίων υπερβαίνει το μισό δις ευρώ.

Στα πλαίσια του φετινού Goodwood Revival που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου στη Μ. Βρετανία, οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει, μεταξύ πολλών άλλων εκδηλώσεων, την τέλεση ενός αγώνα διάρκειας 60 λεπτών με σπάνιες τετράτροχες καλλονές του παρελθόντος. Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια του Kinrara Trophy, στο Goodwood Motor Circuit θα παραταχθούν στη δύση του ηλίου 30 εμβληματικά αυτοκίνητα, όλα με «κλειστό» αμάξωμα, κινητήρες άνω των 3 λίτρων και χρονολογία κατασκευής πριν το 1964, η αξία των οποίων υπερβαίνει σύμφωνα με τους οργανωτές τα 220 εκ. €.

Ανάμεσα τα αυτοκίνητα αυτά βρίσκονται δέκα στο σύνολο Ferrari 250 GTB SWB, μία σπάνια Ferrari 330 GTO, τέσσερις Aston Martin DB4 GT, αρκετές Jaguar E-Type, μία Maserati 3500 GT, καθώς και δύο AC Cobra.

Συνολικά, σε ολόκληρo τo φετινό Goodwood Revival, θα δώσουν το «παρών» κλασικά αυτοκίνητα με συνολική αξία άνω του μισού δις €. Τα περισσότερα από αυτά δε, θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο σε κάποιον από τους 15 στο σύνολο προγραμματισμένους αγώνες._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ