top icon
Επικαιρότητα

P.I.C.K.: Αντίστροφη μέτρηση!

Πλέον, μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του δεύτερου Patras International Circuit Kart, που θα διεξαχθεί και φέτος στο κέντρο της Πάτρας. Χορηγοί επικοινωνίας του εν λόγω αγώνα είναι τα περιοδικά «4Τροχοί» και «AutoBild».

Πλέον, μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του δεύτερου Patras International Circuit Kart, που θα διεξαχθεί και φέτος στο κέντρο της Πάτρας. Χορηγοί επικοινωνίας του εν λόγω αγώνα είναι τα περιοδικά «4Τροχοί» και «AutoBild».
 
Η επιτυχία του εγχειρήματος το 2009 αποτελεί εγγύηση για τη φετινή διοργάνωση, την ώρα που η εμπειρία των ανθρώπων που διοργανώνουν τον αγώνα είναι σαφώς μεγαλύτερη σε σχέση με πέρσι, γεγονός που αναμένεται να παίξει το ρόλο του στην ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία του αγώνα εν έτει 2010. Σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του P.I.C.K., προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης πριν την τέλεση του αγώνα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Παρών στη Συνέντευξη Τύπου, βρέθηκαν ο κ. Γιάννης Ταπεινός, Αντινομάρχης Αχαϊας, ο κ. Δημήτρης Αθανασέκος από πλευρά της ΕΘΑΚ, ο κ. Νίκος Σαρδέλλης από την BP Ultimate που είναι και μεγάλος χορηγός του αγώνα, ο κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας εκπροσωπώντας την εταιρία Λουξ και ο κ. Θεόδωρος Δούρος από την εταιρία Dur. Πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Ταπεινός, ο οποίος ανέφερε πόσο σημαντικό είναι το γεγονός για την πόλη της Πάτρας, τονίζοντας ότι η αγάπη του κόσμου ήταν αυτή που το ανέδειξε ως κορυφαίο. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι η νομαρχία θα είναι δίπλα στον αγώνα και τα επόμενα χρόνια, αποδεικνύοντας και έμπρακτα την υποστήριξη των τοπικών αρχών.

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Αθανασέκος, που ξεκίνησε αναφέροντας την αλλαγή στην ΕΘΕΑ, και την παρουσία της Επιτροπής Αγώνων και Καρτ, εκφράζοντας μάλιστα και την αισιοδοξία του για το νέο βήμα, αναφορικά με την αρχή του σπορ. Αμέσως μετά, ο κ. Αθανασέκος τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο συγκεκριμένος αγώνας για την πόλη της Πάτρας, και όχι μόνο, σημειώνοντας ότι η για την υλοποίηση του συγκεκριμένου πολύ δύσκολου εγχειρήματος, μεγάλη ήταν και είναι η βοήθεια του τοπικών αρχών. Βέβαια, δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι πρώτο μέλημα της οργανωτικής επιτροπής είναι η ασφάλεια θεατών και αγωνιζομένων, και πως η περσινή εμπειρία θα τους βοηθήσει να διοργανώσουν έναν ακόμα πιο ασφαλή αγώνα.

Από πλευράς χορηγών, πρώτος μίλησε ο κ. Σαρδέλλης εκπροσωπώντας την BP Ultimate ο οποίος ανέφερε ότι το κύριο στοιχείο που οδήγησε την εταιρία του στο να αποτελέσει το μεγάλο χορηγό του αγώνα, ήταν το όραμα και το μεράκι των ανθρώπων που διοργανώνουν τον αγώνα, αλλά και η ανταπόκριση που είχε η περσινή εκδοχή του P.I.C.K. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι η εταιρία πετρελαιοδειών στην Ελλάδα, επιθυμεί την προβολή της μέσα από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και την υποστήριξη του με ενέργειες αυτού του είδους. Ο Κ. Μαρλαφέκας της εταιρίας Λουξ, μίλησε με τριπλή ιδιότητα, αφού εκτός από χορηγός είναι αγωνιζόμενος, αλλά και μέλος της οργανωτικής επιτροπής! Ο ίδιος, ανέφερε ότι αυτός ο αγώνας και η συμμετοχή ενός αγωνιζόμενου μπροστά σε τόσο μεγάλο αριθμό θεατών αποτελεί μία εμπειρία ζωής, ενώ δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι για την άρτια διεξαγωγή του event, θα βοηθήσει τα μέγιστα η περσινή εμπειρία. Τέλος, εκπροσωπώντας την Dur, ο κ. Δούρος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ενώ στις περισσότερες συζητήσεις περί χορηγιών απαιτούνται τουλάχιστον δέκα ημέρες για οποιαδήποτε απόφαση, στην περίπτωση του P.I.C.K. χρειάστηκαν τρία λεπτά! Ο κ. Δούρος συμπλήρωσε ότι η περσινή επιτυχία του αγώνα αποτελεί εγγύηση για φέτος, την ώρα που το συγκεκριμένο γεγονός μοιάζει ιδανικό για τον εορτασμό των 50 χρόνων της εταιρίας Dur, η οποία έχει έδρα την Πάτρα, και είναι πάντα κοντά στα σημαντικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην πόλη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Πάτρας, και ήδη το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Μάλιστα, αν αναλογιστούμε ότι πέρσι στην πρώτη χρονιά διεξαγωγής του συγκέντρωσε χιλιάδες θεατές, φέτος αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο! _Π.Τ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ