top icon
Επικαιρότητα

Open Track Day στα Mέγαρα στις 2 Ιουνίου

Ένα Open Track Day πραγματοποιείται στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων το Σάββατο 2 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Τα open track days είναι εκδηλώσεις που απευθύνονται αποκλειστικά σε ιδιώτες, οι οποίοι μπορούν με το αυτοκίνητο τους να οδηγήσουν στην πίστα με βασικό σκοπό την προσωπική τους διασκέδαση και βεβαίως την βελτίωση της οδήγησης τους ή και του αυτοκινήτου τους. Η είσοδος στην πίστα γίνεται σε ομάδες των 12–15 αυτοκινήτων το πολύ.
 
Τα κριτήρια διαχωρισμού σε ομάδες είναι αυτοί που συμμετέχουν πρώτη φορά σε τέτοια εκδήλωση ή τα αυτοκίνητα με χαμηλή ιπποδύναμη, αυτοκίνητα που κυκλοφορούν καθημερινά, κλασικά αυτοκίνητα ή αυτοκίνητα με υψηλή ιπποδύναμη και τέλος κατηγορία open, αυτοκίνητα με υψηλή ιπποδύναμη και αγωνιστικά.    
Εάν ο αριθμός των συμμετοχών είναι μικρός οι ομάδες θα συμπτύσσονται.

 
Είναι υποχρεωτική η χρήση κράνους για τον οδηγό και τον συνοδηγό (εάν υπάρχει) και η ύπαρξη ενός ενεργού πυροσβεστήρα μέσα στο αυτοκίνητο.
Δεν επιτρέπεται η ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση.
Δεν επιτρέπεται η προετοιμασία αγωνιστικών ομάδων.
Απαγορεύεται η είσοδος στην πίστα αυτοκινήτων που ανήκουν σε εταιρείες, αυτοκινήτων leasing, αυτοκινήτων που έχουν ενοικιαστεί κλπ εκτός αν σε κάθε περίπτωση υπάρχει επίσημη εξουσιοδότηση προς τον χρήστη με γνήσιο υπογραφής του εξουσιοδοτούντος και αποδεικτικού της σχέσης αυτού με την εταιρεία.
Τέλος δεν επιτρέπεται η χρήση της πίστας κατά την διάρκεια των trackdays για επαγγελματικούς σκοπούς. Σε κάθε τέτοια περίπτωση απευθύνεστε στον υπεύθυνο εταιρικών κρατήσεων (τομέας επικοινωνία του site)

 
Πρόγραμμα Ημέρας
 Προσέλευση συμμετεχόντων–εγγραφή 08:30–09:30
 Ενημέρωση συμμετεχόντων 09:30–09:55
 Διεξαγωγή track day 10:00–19:00
 Λήξη εκδήλωσης–αποχώρηση 19:00–19:30
 
Κόστος συμμετοχής
60 ευρώ ανά αυτοκίνητο σε κάθε ομάδα για όλη την ημέρα
20 ευρώ για ένα 15λεπτο session
40 ευρώ για δύο 15λεπτα session
80 ευρώ για μονοθέσια (formula) ή πρωτότυπα που θα κινηθούν υποχρεωτικά σε ξεχωριστή ομάδα
 
Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά ή με SMS στο 6985555590 από 09:00 –18:00
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ