X
Επικαιρότητα

Opel Astra GTC

Στην Ελλάδα και στην Τουρκία έγινε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας η παρουσίαση του νέου «GTC» που αποτελεί την τρίθυρη sport έκδοση του Οpel Astra

Το κονβόι των τρίθυρων Astra ξεκίνησε το ταξίδι του στην Ανατολή από την Αλεξανδρούπολη, πέρασε τα σύνορα από τους Κήπους του Νομού Έβρου και μετά από περίπου 300 χιλιόμετρα έφτασε στην Κωνσταντινούπολη.

Η εκδήλωση για Έλληνες και Τούρκους δημοσιογράφους πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ciragan Palace», ένα παλάτι με ιστορία 400 και πλέον χρόνων, στα παράλια του Βοσπόρου. Η παρουσίαση του τρίθυρου Astra έγινε και για τις δύο πλευρές σε χώρο κοινό, όπου προβλήθηκαν τα διαφημιστικά σποτ του «GTC», παρουσιάστηκαν οι αγορές αυτοκινήτου των δύο χωρών και η θέση της Opel σε αυτές.

Στο νέο coupe ξεχωρίζουν οι εντυπωσιακές σπορ γραμμές και το κατά 15 χιλιοστά χαμηλωμένο αμάξωμα, ενώ εξωτερικά θυμίζει στο πεντάθυρο Astra μόνο στο εμπρός μέρος. Και στην τρίθυρη έκδοση υπάρχει η επιλογή «Sportswitch» όπου ρυθμίζεται το πεντάλ του γκαζιού και το τιμόνι για πιο δυναμικό και σπορ στιλ οδήγησης, το ηλεκτρονικό σύστημα «IDSplus» για ταχύτερο στρίψιμο, ευέλικτη συμπεριφορά και βελτιωμένη ευστάθεια, καθώς και το «AFL», ο προσαρμοζόμενος εμπρόσθιος φωτισμός που ελέγχεται από την κίνηση του τιμονιού.

Με το λανσάρισμά του στην αγορά το Astra «GTC» θα προσφέρεται με κινητήρες από 1400 κ.εκ. και 90 ίππους έως και 2000 κ.εκ. και 200 ίππους και με πετρελαιοκινητήρες μέχρι 150 ίππους. Όσο για τις τιμές αυτές, θα ξεκινούν από περίπου 15.200 ευρώ._Γ.Π.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!