X
Επικαιρότητα

OPC Race Camp

Το κυνήγι των νέων ταλέντων στο χώρο της αγωνιστικής οδήγησης, το οποίο η Opel αποκαλεί επίσημα OPC Race Camp, οδεύει προς το τέλος του, με την τελευταία και πιο σκληρή δοκιμασία να πραγματοποιείται στις 24 Μαΐου, στον 36ο αγώνα ADAC Zürich, 24 ωρών.

Ο αγώνας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη διάσημη πίστα του Νίρνμπουργκρινγκ, είναι εξαιρετικά απαιτητικός και οι αγωνιζόμενοι θα κληθούν να εφαρμόσουν στην πράξη όλα όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους.

Το OPC Race Camp ξεκίνησε πριν από ένα περίπου χρόνο, ψάχνοντας για αγωνιστικά ταλέντα, μέσω φιλόδοξων νέων, οι οποίοι δεν είχαν αντίστοιχη εμπειρία, διέθεταν όμως πάθος και όρεξη για σκληρή δουλειά. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 18.500, από τις οποίες αρχικά επιλέχθηκαν οι 500 πιο ταλαντούχοι οδηγοί. Έπειτα από σκληρή εκπαίδευση αλλά και συστηματικές δοκιμασίες οι υποψήφιοι μειώθηκαν τελικά στους 8,  πέντε Γερμανοί, δυο Αυστριακοί και ένας Ελβετός, οι οποίοι απαρτίζουν πλέον την ομάδα του OPC Race Camp.

Οι 8 οδηγοί θα κληθούν να αποδείξουν τις ικανότητές τους στον 24ωρο αγώνα, στη λεγόμενη «Πράσινη Κόλαση», όπου θα βρεθούν στο τιμόνι των 2 αγωνιστικών Astra OPC, απόδοσης 300 ίππων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!