top icon
Επικαιρότητα

Όλα έτοιμα για το ATHENS SKODA FESTIVAL

Τρεις ημέρες έμειναν έως την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 όπου το Skoda Club Πελοποννήσου θα διοργανώσει για πρώτη φορά το μεγαλύτερο event για τους λάτρεις της Skoda.

Το “ATHENS SKODA FESTIVAL 1936 – 2015” είναι γεγονός και θα λάβει χώρα στην πίστα ΚΑΡΤ SPEED FORCE (λεωφόρος Βάρης – Κορωπίου) Σκοπευτηρίου 7 στις 10:00 το πρωί της Κυριακής.

Πόλο έλξης, σίγουρα θα αποτελεί το Skoda Octavia Super του 1960, του θρυλικού οδηγού αγώνων Μηνά Βουρδουμπάκη. Το αυτοκίνητο που έχει τρέξει σε 17 Ράλλυ Ακρόπολις και σε δύο Ράλλυ Monte Carlo.

Τι θα δούμε στον εκθεσιακό χώρο, μεταξύ άλλων;
– Skoda Popular του 1936
– Skoda Felicia του 1959 (cabrio)
– Skoda Coupe 110 R του 1973
– Skoda Octavia του 1960
– Skoda Octavia Super του 1960
– Skoda Forman του 1993
– Παρουσίαση της νέας Skoda Fabia

Μαζί μας ακόμη:
– Skoda Felicia 1.6 KIT CAR
– Skoda Fabia 1.6 KIT CAR

Στην πίστα θα γίνουν δύο happening – έκπληξη! Παράλληλα, στον χώρο της καφετέριας, όπου θα μπορούμε να πιούμε τον καφέ μας, να συζητήσουμε και να γνωριστούμε όλοι καλύτερα, θα παρουσιαστεί ιστορικό αρχείο από το μουσείο της Skoda το οποίο εξασφαλίσαμε να το έχουμε και να σας το παρουσιάσουμε.

Δύο από τις πολλές εκπλήξεις που ετοιμάζουμε είναι και η συμμετοχή του Ηρακλή Λεοντή με το Nissan 200SX στα χρώματα της Bardahl καθώς και η συμμετοχή των Θοδωρή Βούλγαρη – Γιώργου Μανδάνη με το θρυλικό πισωκίνητο Τoyota Starlet το οποίο ήρθε 20ο γενικής κατάταξης, τη δεύτερη μέρα, στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις.

Την παρουσίαση θα κάνει ο Μάρκος Καπετανάκης, δίνοντας τον απαιτούμενο ρυθμό μαζί με την Richter sound. Τηλεοπτικά, η εκδήλωση θα καλυφθεί από το Sportal TV το οποίο θα σας μεταφέρει μοναδικά πλάνα.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτό το ξεχωριστό event, για να θαυμάσουμε την ιστορία της Skoda στο πέρασμα των χρόνων μέχρι και σήμερα.

Για πληροφορίες και συμμετοχές:

https://www.facebook.com/events/877835432305114/

email:[email protected]

ή στο site: www.skodaclub.com.gr

Δελτίο τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ