X
Επικαιρότητα

Οικολογική Μετακίνηση 2007-08

Την επιλογή να συμμετέχουν στην εκστρατεία «Ecomobility Οικολογική Μετακίνηση» και να στηρίξουν το πρόγραμμα καλλιέργειας της περιβαλλοντικής αντίληψης των μαθητών της Γ΄ τάξης Γυμνασίου, δήλωσαν η αυτοκινητοβιομηχανία Toyota, η τράπεζα Alpha Bank, η εταιρεία καυσίμων Jet Oil, ο ασφαλιστικός οργανισμός ING, η εταιρεία παραγωγής Stefi Productions, το Αττικό Μετρό και ο διεθνής αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η Toyota ανέλαβε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την κύρια χορηγία, η Jet Oil υποστηρίζει για τρίτη χρονιά ενώ η ING για δεύτερη. Παράλληλα, οι νέες συνεργασίες με Alpha Bank και Stefi Productions εμπλουτίζουν σημαντικά την ομάδα στήριξης του προγράμματος.  
Η εκστρατεία διοργανώνεται από το Ecocity και υλοποιείται στην διάρκεια της σχολικής περιόδου 2007-08. Επιπλέον, έχει τεθεί υπό την αιγίδα του επιτρόπου περιβάλλοντος της Ε.Ε. κ. Δήμα, του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, του υπουργείου Ανάπτυξης και της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα.
Μοναδική είναι επίσης η συστράτευση των επιστημονικών φορέων και οργανώσεων για την επιτυχία της εκστρατείας και τη μεταφορά του μηνύματός της που είναι «Οι μαθητές ερευνούν, οι πόλεις ενημερώνονται και η κοινωνία ευαισθητοποιείται».
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!