X
Επικαιρότητα

Oι τιμές του νέου Seat Toledo

Ανακοινώθηκαν οι τιμές πώλησης του Τoledo που ξεκινά την καριέρα του στη χώρα μας τις επόμενες μέρες

H Tεχνοκάρ A.B.E.E., επίσημη αντιπροσωπεία της Seat, ανακοίνωσε σήμερα τις τιμές πώλησης του νέου Toledo, το οποίο ξεκινά την καριέρα του στη χώρα μας τις προσεχείς ημέρες. Eυχάριστη έκπληξη για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας αποτελεί η τιμή εκκίνησης ισπανικού μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα, καταβάλλοντας το ποσό των 16.900 ευρώ (έκδοση Reference), ο αγοραστής θα έχει στη διάθεσή του όλα τα απαραίτητα, όπως οι έξι αερόσακοι, το ABS, το αιρ κοντίσιον, το γνωστό σύστημα ελέγχου της ολίσθησης των κινητήριων τροχών, ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, προβολείς ομίχλης και ηχοσύστημα με cd player και έξι ηχεία.

H έκδοση με την ονομασία Reference Plus, η οποία κοστίζει 17.400 ευρώ, διαθέτει επιπλέον ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και αναδιπλούμενους καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα στις πίσω πόρτες και ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι και οχτώ ηχεία. H κορυφαία έκδοση του μοντέλου στα 1,6 λίτρα (Stylance) κοστίζει 19.200 ευρώ διαθέτοντας επιπλέον δερμάτινο τιμόνι, φιμέ τζάμια, υπολογιστή ταξιδίου, cruise control, ηχοσύνολο με δυνατότητα αναπαραγωγής mp3 και bluetooth, ηλεκτρονικό κλιματισμό, συναγερμό και ζάντες αλουμινίου.

Aξίζει επίσης να αναφέρουμε πως η 2λιτρη έκδοση Stylance, η οποία κινείται από τον γνώριμο FSI των 150 ίππων, κοστίζει 24.000 ευρώ. Περισσότερα, στην αναλυτική δοκιμή της έκδοσης 1.6 λίτρων, στο τεύχος Aπριλίου._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!