top icon
Επικαιρότητα

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Maranello για τα 70 χρόνια της Ferrari (+50 photos)

Η πιο διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία του πλανήτη γιορτάζει με μια σειρά φαντασμαγορικών εκδηλώσεων στην έδρα της στο Maranello της Ιταλίας τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της.

Η Ferrari είναι ένα όνομα παγκόσμιας εμβέλειας και απήχησης που σίγουρα δε χρειάζεται συστάσεις. Δεν πρόκειται απλά για μια εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, αλλά για ένα ζωντανό και αειθαλή μύθο που τα τελευταία 70 χρόνια έχει κατακτήσει τις καρδιές των απανταχού οπαδών της αυτοκίνησης καθιστώντας κάθε μα κάθε δημιουργία της ποθητή και περιζήτητη σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Θέλοντας να γιορτάσει τα 70 χρόνια από την ίδρυση της, το cavallino rampante διοργάνωσε αυτό το Σαββατοκύριακο μια σειρά φαντασμαγορικών εκδηλώσεων εντός και εκτός των κεντρικών της εγκαταστάσεων στο Maranello, που περιελάμβαναν από ομιλίες, παραστάσεις και προβολές βίντεο, μέχρι και δημοπρατήσεις «δυσεύρετων» μοντέλων της.

Στο πλαίσιο των εορτασμών, το «παρών» έδωσαν ένα πλήθος προσωπικοτήτων που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν συνδέσει το όνομα τους με τη Ferrari και φυσικά ένας μεγάλος αριθμός τετράτροχων δημιουργιών του Ιταλού κατασκευαστή που παρέλασαν με περηφάνια, όπως και εσείς μπορείτε να δείτε στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό που σας παραθέτουμε στη συνέχεια, στους δρόμους της Modena._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ