top icon
Επικαιρότητα

Ο Nick Reilly πρόεδρος της GM Europe

Τρεις εβδομάδες αφότου κλήθηκε να ηγηθεί των προσπαθειών αναδιοργάνωσης της Opel/Vauxhall στην Ευρώπη, ο Nick Reilly διορίστηκε νέος πρόεδρος της GM Europe.

Τρεις εβδομάδες αφότου κλήθηκε να ηγηθεί των προσπαθειών αναδιοργάνωσης της Opel/Vauxhall στην Ευρώπη, ο Nick Reilly (59 ετών) διορίστηκε νέος Πρόεδρος της GM Europe. Ο διορισμός του Reilly γίνεται στο πλαίσιο διαφόρων αλλαγών των ηγετικών στελεχών που ανακοινώθηκαν από τον Ed Whitacre, Πρόεδρο & CEO της GM. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να αναλάβει μεσοπρόθεσμα καθήκοντα, ως επικεφαλής αναδιοργάνωσης της Opel/Vauxhall, και τώρα η αποστολή αυτή γίνεται καθημερινή του ενασχόληση.
 
Ο Reilly επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από οκτώ χρόνια στην Ασία. Αρχικά, ανέλαβε την αναδιοργάνωση της πρώην GM Daewoo και έγινε Πρόεδρος & CEO της GMDAT όταν ιδρύθηκε η εταιρία τον Οκτώβριο του 2002. Στη συνέχεια, έγινε Πρόεδρος των Δραστηριοτήτων της Ασίας Ειρηνικού, και μετά Πρόεδρος του τομέα GMIO. Ξεκίνησε την καριέρα του στη GM το 1975 με το πρώην Detroit Diesel Allison Division στη Βρετανία και πήρε αρκετές διοικητικές θέσεις στο Βέλγιο, στην Αμερική, στο Μεξικό και στην Ελβετία – όπου διετέλεσε αντιπρόεδρος Ποιότητας & Αξιοπιστίας της GM Europe – ενώ επέστρεψε στη Βρετανία σαν Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Vauxhall Motors Ltd. Έχει γεννηθεί στην Ουαλία και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Cambridge.
 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ