X
Επικαιρότητα

Nissan Vision Concept 2020 για το Gran Turismo 6

Πρόκειται για μια virtual υπερκατασκευή που παρουσιάστηκε επίσημα από την Nissan για τις ανάγκες του παιχνιδιού Gran Turismo 6.

Πρόκειται για μια virtual υπερκατασκευή που παρουσιάστηκε επίσημα από την Nissan για τις ανάγκες του παιχνιδιού Gran Turismo 6.

Βγαλμένο κυριολεκτικά από ταινία επιστημονικής φαντασίας, το Vision Concept 2020 είναι ένα… φανταστικό (ή ψηφιακό, αν προτιμάτε) supercar, το οποίο η ιαπωνική εταιρεία «σχεδίασε» σε συνεργασία με Polyphony Digital Inc., την εταιρεία που έχει το franchaise του γνωστού μας Play Station, για τις ανάγκες του παιχνιδιού Gran Turismo 6. Πρόκειται για ένα φουτουριστικής σχεδίασης κουπέ μοντέλο 2+2 θέσεων, το οποίο η ίδια η ιαπωνική εταιρεία περιγράφει ως «το όραμά της για τη μορφή που θα μπορούσε να έχει ένα μελλοντικό όχημα υψηλών επιδόσεων». Εξ ου προφανώς και η ονομασία Vision 2020. Σχεδιαστικά, πάντως, παρά τις… προχωρημένες γραμμές του, εύκολα εντοπίζει κανείς τις σχεδιαστικές ομοιότητες των εμπρός φώτων με εκείνα του GT-R, ενώ από εκεί και πέρα, εντύπωση προκαλούν οι θηριώδεις τροχοί, η ογκώδης πίσω αεροτομή, το… ιδιαίτερο σχήμα του παρπρίζ καθώς φυσικά και η εμπρός μάσκα σχήματος V.

Για τους θιασώτες του Gran Turismo 6, αξίζει να σημειώσουμε πως το εντυπωσιακό Vision Concept 2020 θα είναι διαθέσιμο για download από τις 6 Ιουλίου, σύμφωνα τις επίσημες ανακοινώσεις της Nissan._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!