top icon
Επικαιρότητα

Νissan Qashqai 2014

Mια ακόμη εικόνα από το νέο Nissan Qashqai, που θα αποκαλυφθεί πλήρως σε λίγα 24ωρα, έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική εταιρεία.

Mια ακόμη όχι ιδιαίτερα αποκαλυπτική εικόνα από το νέο Nissan Qashqai, που θα αποκαλυφθεί πλήρως σε λίγα 24ωρα, έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική εταιρεία. Η νέα γενιά του δημοφιλούς και ιδιαίτερα επιτυχημένου εμπορικά crossover θα εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα των 1.2 λίτρων DiG-T, ισχύος 115 ίππων, ο οποίος θα είναι και ο μοναδικός βενζίνης στο πρώτο τουλάχιστον διάστημα της παραγωγής του. Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες πετρελαίου, βασικός θα είναι ο 1.5 dCi των 110 ίππων, ενώ ο αμέσως επόμενος θα είναι ο 1.6 dCi των 130 ίππων.

Η νέα γενιά του Qashqai χρησιμοποιεί το νέο πάτωμα Common Module Family, που ανέπτυξε η Nissan από κοινού με τη Renault και στο οποίο έχουμε και παλαιότερα αναφερθεί, μέσω της ιστοσελίδας μας. Οι υπάρχουσες μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν σχέδια ανάπτυξης και εκδόσεων Qashqai+2, οι οποίες πλαισίωναν την πρώτη γενιά του μοντέλου.

To νέο Nissan Qashqai θα ξεκινήσει να πωλείται στις αρχές του 2014, με τα κάτωθι επίπεδα εξοπλισμού: Visia, Visia + Safety Pack, Acenta, Acenta Premium and Tekna.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ